Murovaný bazén na kľúč pre celú rodinu

Murovaný bazén na kľúč pre celú rodinu

Murovaný bazén na kľúč počas horúcich letných dní by chcel mať doma asi každý. Keď ručička teplomeru začne siahať čoraz vyššie, nie je nič lepšie, ako sa schladiť v bazéne či vychutnať si studený nápoj s nohami namočenými vo vode. Murované bazény na kľúč sú na Slovensku ešte stále považované za čerstvú novinku, aj keď v zahraničí sa stali už úplnou samozrejmosťou. Takýto bazén kľúč môže byť váš už za pár dní, stačí mu len nájsť miesto na záhrade.

Prečo by murovaný bazén na kľúč nemal chýbať ani na vašej záhrade?

Murovaný bazén na kľúč by rozhodne nemal chýbať na vašej záhrade či chalupe alebo prázdninovom dome. Jeho benefity pocítite okamžite vy i celá vaša rodina či priatelia. S murovaným bazénom na kľúč navyše nebudete mať takmer žiadne starosti pri výstavbe, pokiaľ si na jeho realizáciu vyberiete kvalitnú a spoľahlivú spoločnosť, máte to vyhraté. Spoločnosť, ktorá bude mať na starosti výstavbu vášho bazénu na kľúč sa postará o všetko potrebné a vám stačí odkonzultovať miesto, tvar, hĺbku či konečný vzhľad bazénu. Vyberajte si spoločnosť s dostatočnými skúsenosťami a najmä kladnými recenziami od predošlých zákazníkov.

Murovaný bazén na kľúč je možné vystavať už do 7 pracovných dní či jedného týždňa, samozrejme, rýchlosť práce a výstavby záleží od umiestnenia bazénu a dostupnosti terénu či od klimatických podmienok, ale aj od veľkosti a hĺbky bazénu či iných faktorov. Avšak, najčastejšie do jedného týždňa sa môžete tešiť na príjemné chvíle strávené vo vašom novom bazéne na kľúč.

Prečo práve murovaný bazén na kľúč?

Murovaný bazén na kľúč prináša hneď niekoľko výhod a benefitov, aj keď sa jeho cena na prvý pohľad môže zdať o niečo vyššia ako u plastových či iných bazénov, rozdiel pocítite najmä v jeho kvalite. Murovaný bazén na kľúč vám oproti plastovým bazénom vydržím oveľa dlhšie a je možné, že vás i prežije. Murované bazény na kľúč obsahujú teleso z betónu, na ktoré sa môžete spoľahnúť a pri prípadnom poškodení fólie, ktorou je murované dno bazénu pokrytý, postačí vymeniť fóliu na novú. Kdežto pri plastových bazénoch často krát dochádza k poškodeniu plastového telesa, ktoré je následne potrebné vymeniť a bazén prekopať, čo znamená nižšiu životnosť a v konečnom dôsledku vyššie náklady na údržbu.

S murovaným bazénom na kľúč nie sú takmer žiadne starosti. Nejaká tá starostlivosť a čistenie sú pochopiteľne nutné, no príliš vysokých nákladov na údržbu sa báť nemusíte. Murované bazény na kľúč sú veľmi pevné a odolné, netreba sa obávať, že dôjde k ich poškodeniu ani ak ich budete využívať každý deň spolu s celou vašou rodinou. Bazény milujú najmä deti, spraviť im väčšiu radosť, než zadovážiť naozaj kvalitný bazén na záhradu, snáď ani nemôžete.

EGEA plus s. r. o. - bazénové centrum v Trnave vám ponúka komplexnú výstavbu kvalitných murovaných bazénov na kľúč presne podľa vašich predstáv. Neváhajte nás kontaktovať.

Trstínská cesta 20 91701 Trnava
tel.: +421911800903

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888