Žiadne plesne v domácnosti

Žiadne plesne v domácnosti

Nikto po nich netúži, a predsa sa objavia. Žiaľ, plesne sa objavia vždy vtedy, keď to najmenej potrebujeme. Núti nás to potom siahnuť po krátkodobom riešení, ktoré však nebýva vždy účinné. Na boj proti plesniam treba myslieť dopredu. To znamená, že treba vedieť, ako ich efektívne odstrániť s ohľadom na zdravie človeka či ľudí žijúcich v danom priestore.

Plesne v dome a, ako proti nim správne bojovať

Plesne v dome, respektíve v domácnosti sme už zažili hádam všetci. Nie je to nič príjemné ani na pohľad, ani z pohľadu zdravotného rizika. Účinok dlhotrvajúcej plesne na stenách má nepriaznivý vplyv na naše zdravie. O to horšie, keď sa účinok plesní prejaví na našom zdraví vo veľmi krátkej dobe. Pevne verím, že nikto si dobrovoľne netúži ničiť zdravie. Ako však správne bojovať proti plesniam, keď ich objavíme vo svojej domácnosti? Čo robiť v prípade, že nezaberajú staré babské rady? Existuje mnoho riešení, ktoré však často neriešia problém do hĺbky, a tak sa plesne časom vrátia späť. Krátkodobé riešenia sa môžu javiť ako lacná alternatíva, ale v konečnom dôsledku je to predražené riešenie, ktoré sa neustále opakuje. Na boj proti plesniam treba zvoliť efektívne riešenie, ktoré ich zastaví. Riešení v boji proti plesniam je niekoľko, nie každé je však účinné.

Stop plesniam s týmto efektívnym riešením

V prvom rade, ak objavíte pleseň u vás doma vyhnite sa klasickému spôsobu zoškrabávania plesne zo steny. Týmto spôsobom akurát tak dáte plesniam šancu na opätovný útok. Zoškrabávaním sa totižto rozptyľujú spóry do vzduchu, a tak sa pleseň časom opäť objaví. Majte na pamäti, že pri použití prípravkov treba dodržiavať presný návod použitia. Mnoho ľudí ešte stále siahne po najznámejšom prípravku proti plesniam a tým je Savo. Samozrejme Savo, ako prostriedok je účinný, ale pre zdravie niektorých ľudí viac škodlivý. Cieľom zbavenia sa plesne zo steny by malo byť okrem likvidácie jej samotnej aj zdravie ľudí. Preto je lepšie použiť bio prípravok proti plesniam, ktorý je neškodný pre ľudí, ale zároveň účinný proti plesniam. Takýmto biologickým a ekologickým spôsobom sa efektívne zničia plesne i choroboplodné baktérie.

Zvoliť si optimálny produkt na likvidáciu plesní vám pomôže aj Nanoera, ktorá ponúka efektívne a hlavne ekologické riešenia, ktoré sú neškodné pre zdravie ľudí.

Slovenská 1 08501 Bardejov
tel.: +421949513003

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888