Odťahová služba a pravidlá jej zodpovedného výberu

Odťahová služba a pravidlá jej zodpovedného výberu

Medzi základné parametre, ktoré odťahová služba musí poskytovať, patrí nonstop dostupnosť (ideálne v rámci celej krajiny), poistenie prepravy a výhodné asistenčné i pneuservisné služby. Odťahová služba by mala zabezpečiť aj opravu vášho automobilu. Dnes je viac ako inokedy žiadaná i ekologická likvidácia vozidiel. Ak to všetko daná odťahová služba ponúka, tak ste našli spoľahlivého partnera, s ktorým zvládnete nečakané situácie na cestách.

Odťahová služba a jej výber

Odťahová služba má v krízovej situácii predstavovať rozvážneho a zodpovedného partnera-profesionála, ktorý vás nenechá v štichu bez ohľadu na to, kde a kedy sa vám stala nepríjemná situácia s autom – nehoda, porucha, neprávne palivo, prázdna nádrž a pod. Základom je teda nonstop poskytovanie služieb. Profesionálna odťahová služba má prehľadný web, na ktorom si všímajte najmä niekoľko údajov. Vždy sa zaujímajte o portfólio činností, ktoré daná odťahová služba ponúka a je schopná zabezpečiť alebo zrealizovať (samotné odtiahnutie vozidla a jeho nutnú opravu, odvoz pasažierov z miesta nehody, vyprostenie auta a i.). Samozrejmosťou musí byť prehľadný cenník za príslušné služby, teda žiadne skryté poplatky či príplatky. Každopádne, je zrejmé, že ceny sú vo väčšine prípadov orientačné, keďže logicky je ich výška individuálna v závislosti viacerých faktorov ako miesto výjazdu, náročnosť a poškodenie automobilu atď.

Taká, čo pomôže zvládnuť nečakané situácie na cestách

Nie je na škodu, ak odťahová služba disponuje na svojej stránke foto- či dokonca videogalériou. Tak nielenže získate konkrétnejšiu predstavu o jej vozovom parku, ale odťahová služba sa zároveň prezentuje podniknutými výjazdami a efektívnym vyriešením rôznych vzniknutých situácií. Každá zodpovedná odťahová služba by sa mala možnému záujemcovi aj v krátkosti predstaviť. Všímajte si najmä jej skúsenosti, vozový park, získané certifikáty, obchodných partnerov, ako aj to, či pôsobí iba v rámci okresu, kraja alebo celej krajiny. Odťahová služba má byť zvolená na základe dôsledného výberu, ktorý je podmienený získaním čo najväčšieho množstva relevantných informácií, opierajúcich sa o široké portfólio poskytovaných služieb. Na škodu nie sú ani referencie známych či online na rôznych portáloch. Nezabúdajte teda na dôsledný výber. Odťahová služba je tu predsa od toho, aby vám poskytla maximálnu podporu v čase núdze na cestách.

V prípade odtiahnutia nepojazdných či havarovaných vozidiel, dopravných nehôd či iných poruchách na cestách je tu spoľahlivá odťahová služba Jánošík, ktorá sa zameriava na pomoc motoristom v núdzi. Naše služby sú vám k dispozícii nonstop v rámci celého Slovenska. Disponujeme poistením prepravovaného vozidla na sumu do 50 000 eur.

J. Zemana 2552 /97 91101 Trenčín
tel.: +421902500358

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888