Prečo sú pergoly naozaj jedinečným spôsobom tienenie?

Prečo sú pergoly naozaj jedinečným spôsobom tienenie?

Pergoly sú čoraz viac využívané a vyhľadávané najmä vďaka komfortu, ktorý prinášajú. Sú jedinečným a efektívnym riešením zastrešenia terás. Pergoly vás dokážu ochrániť pred slnkom, ale aj pred nepriaznivými výkyvmi počasia. Či už vonku svieti ostré slnko alebo prší či fúka vietor, pergoly vám zaručia ochranu a pocit bezpečia a vy si svoju záhradnú terasu môžete užívať celoročne. Navyše pergoly naozaj dobre vyzerajú a pekne doplnia akýkoľvek záhradní dizajn.

Čo zohľadniť pri výbere pergoly na mieru pre vás?

Ešte pred kúpou pergoly či záhradného tienenia by ste sa mali zamyslieť, ako budete tienenie využívať. Niekomu postačuje len tienenie voči slnku, ktoré zabráni prieniku ostrých lúčov počas letných dní či počas jesenných a jarných rán a večerov. Iní zas vyhľadávajú efektívnu ochranu v podobe tienenia aj počas daždivých či veterných dní. Pergoly prinášajú spoľahlivú ochranu pred dažďom, snežením alebo chladným vetrom. Skvele poslúžia aj pokiaľ hľadáte viac súkromia a svoju záhradu či terasu chcete ochrániť pred zrakmi susedov či okoloidúcich.

Výber pergoly prispôsobte aj jej budúcemu umiestneniu a zvážte aké poveternostné podmienky pôsobia na danom mieste. Najlepším riešením je sa pri výbere pergoly poradiť s odborníkom, ktorý vám dokáže vhodne poradiť a zodpovedať prípadné otázky. Iné poveternostné či klimatické podmienky budú pôsobiť na pergolu, ktorá bude umiestnená v prírode, napríklad pri lesnej chatke, a iné na pergolu v záhrade rodinného domu. Vyberte si pergolu, ktorá bude najlepšie spĺňať vaše požiadavky a spoľahlivo vás ochráni.

Aké benefity prináša pevná konštrukcia pergoly?

Pevná konštrukcia pergoly prináša viaceré výhody, zabezpečuje lepšiu stabilitu a zároveň zvýšenú odolnosť. Pergoly s pevnou konštrukciou sa tak dajú využívať aj ako samostatné stavebné objekty a sú často umiestňované nie len na záhradách, ale aj na chalupách, lesných chatkách či pri iných stavebných objektoch. Pergoly vás ochránia naozaj celoročne a navyše je možné do nich inštalovať kúrenie, ktoré vám dodá komfort aj počas chladných mesiacov. Vďaka bočným clonám budete chránení pred silným vetrom zo všetkých strán.

Pergoly nachádzajú svoje využitie čoraz častejšie i v rôznych hotelových komplexoch, v baroch či reštauráciách. Jednak priestor výrazne rozšíria, čím sa zväčší kapacita sedenia pre hostí, a tiež umožnia zabezpečiť obsluhu a pohodlie pre hostí v prípade dažďa, sneženia či pri iných nástrahách počasia.

SLOVREKLA s.r.o. vám ponúka komplexné riešenia pre rozličné tienenia či záhradné pergoly. V našej ponuke nájdete široký sortiment prác a produktov, ktoré zabezpečujeme v najlepšej kvalite s dôrazom na individuálny prístup ku každému zákazníkovi, o čom svedčia i výsledky našich prác a pozitívne recenzie našich zákazníkov. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Trhová 4166 /6 96001 Zvolen
tel.: +421905298160

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888