Ako je zabezpečená preprava na Schwechat počas pandémie?

Ako je zabezpečená preprava na Schwechat počas pandémie?

Preprava na Schwechat alebo inak povedané na letisko do Viedne počas súčasnej situácie šírenia vírusu COVID-19 nemusí byť vôbec jednoduchá. Kým kedysi existovalo viacero možností ako sa dopraviť na letisko vo Viedni či, už autobusovou alebo vlakovou dopravou, dnes je situácia celkom iná a väčšina cestovateľov volí prepravu overenou taxislužbou.

Ako funguje preprava na Schwechat?

Preprava na Schwechat kedysi nebola žiadnym problémom. Pravidelné autobusové linky zabezpečovali prepravu takmer každú polhodinu a doslova sa predbiehali v cenách, servisoch či prepravných poriadkoch. Zhruba od marca 2020 sa situácia rázne zmenila a preprava na Schwechat je podstatne náročnejšia. Hlavným dôvodom sú samozrejme okolnosti spojené so šírením koronavírusu, kedy viacerí autobusoví prepravcovia pozastavili cezhraničnú prepravu na letisko Schwechat, aj keď je od Bratislavy vzdialené len pár kilometrov. Situácia sa upokojila počas letných mesiacov, kedy bola doprava opäť obnovená, no v posledných mesiacoch bola takáto doprava opätovne obmedzená a vyzerá to tak, že na nejaký čas tomu tak ešte bude.

Aké sú možnosti prepravy na Schwechat?

Na letisko Schwechat sa najspoľahlivejšie dostanete kvalitnou taxislužbou či transferom, ktorí ponúkajú prepravu práve na letisko vo Viedni. Neodporúča sa osloviť akúkoľvek spoločnosť, vyberte si takú, ktorá už s prepravou na Schwechat má skúsenosti a jej pracovníci vám vedia adekvátne poradiť a pomôcť. Kvalitná taxislužba vám určite ponúkne nie len odvoz, ale aj vyzdvihnutie z letiska a počas jazdy sa bude správať profesionálne. Aj pri zvýšených hraničných kontrolách by vám mal byť šofér oporou a situáciu bezproblémovo zvládať.

Výhodou využitia taxislužby na letisko Schwechat je aj pohodlie počas jazdy a nízky počet osôb v aute, o ktorom samozrejme rozhodujete vy. Zdravie človeka by malo byť na prvom mieste, u hromadných prepravcov sa v pomerne malom priestore stretnete s viacerými osobami, pri súkromnej taxislužbe vám takáto situácia nehrozí. Pokiaľ cestujete ako rodina či väčšia skupinka, môžete si dokonca rezervovať väčšie auto či mikrobus.

Pri preprave na letisko je dôležitá aj presnosť. Lietadlo na vás nepočká, preto príchod do letiskovej haly s patričným predstihom by mal byť samozrejmosťou. Pri množstve kontrol, s ktorými sa stretnete na hraniciach či letisku je lepšie cestovať o niečo skôr, než o pár minút neskôr.

Letisková preprava PG Transfery vám ponúka komfortný transfer z Bratislavy na letisko Schwechat na nadštandardnej úrovni za skutočne výhodné ceny. Individuálny prístup, Wi-fi pripojenie, minerálka, denná tlač, pomoc s batožinou sú pre nás samozrejmosťou. Pri prílete vás osobne vyzdvihneme v príletovej hale s tabletom s vašim menom alebo názvom firmy. A to pri dodržaní všetkých hygienických opatrení. Neváhajte nás kontaktovať, sme tu pre vás.

Mlynské nivy 4963 /56 82105 Bratislava II
tel.: +421944457600

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888