Vírivé bazény ponúkajú luxusný relax priamo u vás doma

Vírivé bazény ponúkajú luxusný relax priamo u vás doma

Vírivé bazény predstavujú efektívne riešenie, ak túžite po dokonalom uvoľnení tela i mysle. Príjemná masáž v kombinácii s teplou vodou je účinným liekom, ktorý uľaví od bolesti svalov či kĺbov. Dokonca pomáha upraviť krvný tlak, upokojiť nervy a zmierniť poruchy spánku. Nechajte odplávať vaše starosti a doprajte si luxusný relax u vás doma, veď vírivé bazény sú na to ako stvorené.

Vírivé bazény a ich nákup

Ako každá investícia, tak aj vírivé bazény a ich kúpa by mali predchádzať získaniu odpovedí na niekoľko otázok. Najdôležitejšou z nich je – Koľko osôb bude bazén využívať? Vírivé bazény dostať v rôznych veľkostiach a modeloch. Preto pri ich výbere dbajte na počet členov v domácnosti. Ak máte deti, odporúčajú sa vírivé bazény, ktoré sú z hľadiska ich bezpečnosti vhodné a konštrukčne prispôsobené. Rozhodujúce je aj miesto, kde sú vírivé bazény umiestnené. Vo všeobecnosti sa odporúča, aby boli vírivé bazény v interiéri. V prípade exteriéru nezabudnite, že z dôvodu ochrany si vírivé bazény žiadajú termokryt, prístrešok či iné riešenie, ktoré ich ochráni pred nepriaznivým počasím, ale aj znečistením v podobe plávajúceho hmyzu či suchého lístia. Ak sa teda predsa len rozhodnete pre vonkajšie prostredie, uvažujte o takom mieste, ktoré sa nachádza v relatívnej blízkosti domu. Prečo? Vírivé bazény s horúcou vodou v zimnom počasí predstavujú romantiku, ktorú môže pokaziť dlhšia prechádzka od domu k bazénu, a to v nepríjemnom mraze a iba v župane. Vírivé bazény by sa mali situovať do miest umožňujúcich dobrý prístup k čerpadlám, odtokovému ventilu a iným súčastiam, ktoré si občas žiadajú kontrolu servisných technikov.

Vírivé bazény a ich vplyv na zdravie

Aktuálne sú vírivé bazény mimoriadne obľúbeným doplnkom pri novovýstavbe domov a bytov. Zvyšujú hodnotu nehnuteľnosti a zároveň predstavujú elegantný dizajnový prvok. Avšak vírivé bazény majú nemalý pozitívny účinok aj na zdravie človeka. Hydroterapia ako taká je veľmi odporúčaná. Teplá voda v kombinácií s primeraným tlakom priaznivo pôsobia na zmiernenie bolesti svalov, nespavosti, zníženia vysokého krvného tlaku v dôsledku stresových situácií i pri úľave artritídy a iných zdravotných ťažkostiach. Taktiež pomáhajú k emocionálnemu odbúraniu stresu. Vírivé bazény s teplou vodou zvyšujú aj teplotu tela, čím spôsobujú rozťahovanie krvných ciev a následnej zvýšenej cirkulácii krvi. Každopádne, určite nepodceňujte a nezabúdajte na pravidelnú údržbu, ktorú si vírivé bazény žiadajú. Podstatne predĺži ich životnosť a funkčnosť.

Firma MARINI TRADE už viac ako desať rokov distribuuje kvalitné sauny, vírivky a vírivé bazény pre hotely, wellness i domácnosti. Podrobnosti o nás a našej ponuke nájdete na našom webe.

Malinová 20 08001 Prešov
tel.: +421907888447

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888