Klimatizácia naša každodenná

Klimatizácia naša každodenná

Klimatizácia je obľúbená najmä počas horúcich letných dní. Je súčasťou bytov, kancelárií, nákupných centier, tam kde nie je zväčša nájdeme niekoľko ventilátorov, ktoré majú z časti nahrádzať jej efekt. O klimatizácii počas zimy sa hovorí menej, čo je chybou. Modernú klimatizáciu môžete požiť aj na kúrenie a interiér dokonca dokáže vyhriať omnoho rýchlejšie a úpornejšie ako klasické vykurovacie systémy.

Klimatizácia, ktorá vykuruje

S príchodom prvých chladných dní nemusíte okamžite zapínať plynové či elektrické kúrenie, ani zakladať oheň v krbe. Moderné klimatizácie s invertorom fungujú na princípe tepelného čerpadla a interiér dokážu vykúriť pri teplotách siahajúcich až pod nulu. Takúto klimatizáciu môžete používať celoročne. Môžete ju ovládať diaľkovým ovládačom alebo cez mobilnú aplikáciu, a tak si byt či dom vyhriať, na požadovanú teplotu, ešte pred príchodom.

Prečo zvoliť nástennú klimatizáciu

Nástenná klimatizácia je nie len praktická záležitosť, ale zároveň skvele doplní dizajn moderných interiérov. Nie je príliš veľká a umiestniť sa dá na stene, takže nezaberá zbytočné miesto. Je jedinečným riešením interiérového chladenia, kúrenia a taktiež odvlhčovania pre akýkoľvek obytný priestor. Spravidla má miernu až žiadnu hlučnosť a jej plusom je aj pomer v porovnaní ceny a výkonu. A čo viac, jednoducho a pohodlne ju dokáže ovládať každý.

Klimatizácia v interiéri znižuje vlhkosť vzduchu a postará sa aj o pravidelné vetranie. Systémy čistenia vzduchu zbavujú priestor škodlivín, nečistôt a dokážu eliminovať zápach. Ak sa v interiéri momentálne nenachádzate, klimatizácia prejde do úsporného režimu a funkciou samočistenia sa sama priebežne dokáže čistiť, čím zabráni šíreniu plesní alebo húb.

Ako vybrať vhodnú klimatizáciu

S výberom klimatizácie by ste si určite mali nechať podariť odborníkom. Ten vás správne nasmeruje a pomôže s výberom tej najvhodnejšej. Existujú viaceré varianty, a preto je tu rada odborníka, radou nad zlato. Rovnako by vás mala zaujímať otázka údržby a pravidelnej revízie. Ak plánujete využívať klimatizáciu na kúrenie, pri výbere sa treba opýtať ako ju možno kombinovať s inými formami vykurovania. S výberom klimatizácie prichádza na scénu mnoho otázok, preto by ste jej výber mali zveriť do rúk odborníkom a dbať na jej certifikáciu a osvedčenie.

Spoločnosť VZDUCHOTECHNIKA KLIMAC, s.r.o, je certifikovaný dodávateľ špičkovej japonskej klimatizácie, ktorá vám ponúka široký výber klimatizácií na Slovensku. Naši odborní pracovníci zodpovedajú vaše otázky a vysvetlia jej benefity v interiéroch. Dlhoročné skúsenosti nám umožňujú ponúkať špičkové služby na mieru.

Odborárska 52 83102 Bratislava III
tel.: +421903437170

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888