Látkové žalúzie perfektne zatienia akúkoľvek miestnosť

Látkové žalúzie perfektne zatienia akúkoľvek miestnosť

Ku klasikám tieniacej techniky patria látkové žalúzie, ktoré sú v súčasnosti obľúbeným prvkom v domácnostiach či vo firemných priestoroch. Široká škála farieb, materiálov i vzorov z nich robí luxusný doplnok, ktorý je moderný aj dizajnový. A navyše ho možno individuálne zladiť s vaším interiérom, a vytvoriť si tak útulnú, príjemnú a harmonickú atmosféru v dome či v kancelárii.

Látkové žalúzie a ich prednosti

Hľadáte moderný a efektívny spôsob tienenia? Skúste látkové žalúzie, ktoré perfektne zatienia akúkoľvek miestnosť, bez ohľadu na jej rozmery. Poskytnú dokonalú ochranu súkromia a zamedzia zvedavým pohľadom susedov, okoloidúcich či kolegov. Vďaka svojej univerzálnosti sú látkové žalúzie vysoko estetickým až dekoratívnym doplnkom každého interiéru. Ich prednosťou je aj pomerne silná slnečná ochrana, keďže látkové žalúzie zadržiavajú slnečné lúče a tým účinne bránia nadmernému prehrievaniu miestnosti. To oceníte najmä v horúcich letných mesiacoch. Viaceré firmy ponúkajú látkové žalúzie vyhotovené presne na mieru. Splnia tak všetky vaše predstavy a budú perfektne sedieť na konkrétne okno. Gazdinky ocenia ich nenáročnú minimálnu údržbu a čistenie, nakoľko látkové žalúzie postačí jemne povysávať, príp. prejsť po nich prachovkou či jemnou kefou. K vymenovanému prirátajte ešte jednoduchú montáž, pomerne dlhú životnosť i rozmanitý dizajn a dospejete k presvedčeniu, že látkové žalúzie sa skutočne vyplatia – nielen z estetickej, ale aj finančnej stránky.

Obľúbené modely

Látkové žalúzie dostať vo viacerých variantoch. K najobľúbenejším patria látkové žalúzie plisé, ktoré sú vďaka svojej univerzálnosti, elegantnosti a flexibilnosti vítaným dizajnovým doplnkom interiéru. Materiálom pre tienenie je špeciálna skladaná plisovaná látka. Látkové žalúzie plisé sú vhodné na zvislé okná a dvere, ale aj strešné okná či dokonca do zimných záhrad. Nezľaknú sa žiadneho tvaru okna a zvyknú sa ovládať pomocou šnúrky, retiazky, madla, kľuky či dokonca elektropohonu. Veľkej obľúbenosti sa tešia aj látkové žalúzie plisé v prevedení deň/noc. Počas dňa sa môžete kochať výhľadom, v noci oceníte pocit súkromia v dostatočnom zatmení. Populárne sú aj vertikálne látkové žalúzie, ktoré účinne nahradia závesy či záclony a sú ideálne na zatienenie veľkých plôch, v ktorých vzbudzujú dojem prevzdušneného priestoru. Vyznačujú sa antistatickou úpravou a tvarovou i farebnou stálosťou. Avšak vertikálne látkové žalúzie nie sú určené len na zatienenie okien. Efektívne rozdelia aj väčšie priestory (haly, kancelárie a pod.).

Rodinná firma Doner, s. r. o. je spoľahlivým dodávateľom plastových a hliníkových okien i dverí, ako aj garážových brán. Tešíme sa na spoluprácu.

Železničná 16 /A 91101 Trenčín
tel.: +421326529767

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888