Vážne riešenia vám dokážu poskytnúť len vážiace systémy

Vážne riešenia vám dokážu poskytnúť len vážiace systémy

Pokiaľ potrebujete vykonať riešenia v oblasti váhových otázok je dobré sa spoľahnúť na kvalitné vážiace systémy. Takýto systém zohráva veľmi dôležitú úlohu v priemyselných odvetviach, ktoré nevyhnutne potrebujú váhy na váženie rôznych ťažkých a iných materiálov. Pokiaľ pracujete v ťažšom a náročnejšom prostredí je dobré spoľahnúť sa na kvalitu. Dbajte najmä na presnosť a bezchybnosť vážiacich systémov. Presné číslice ocenia najmä vaši zákazníci.

Vážiace systémy a ich kvality

Pokiaľ potrebujete presné číslice a taktiež vážiť dané ťažšie produkty, je dobré sa informovať o kvalite hľadaných vážiacich systémov a ich produktov. Spoľahnúť sa na cestné mostové váhy alebo váhy pre pásové dopravníky nie je len tak. Je dobré si dôkladne zvážiť všetky možnosti. Takéto mostové váhy zaisťujú presné výsledky a presné číslice váženia nákladných automobilov. Cestné váhy zasa zabezpečujú obchodné váženie. Tieto cestné mostové váhy taktiež pôsobia aj ako váhy, ktoré odvážia materiál naložený práve na nákladných priemyselných vozidlách. Tieto váhy sa vyrábajú hlavne tak, aby boli nadúrovňové alebo priamo zapustené v úrovni s vozovkou. Ani pri jednom, ani pri druhom type sa nejedná o ťažkú technickú montáž. Ide skôr o jednoduchú a rýchlu prípravu váh. Takéto váhy vám určite zaistia, že ťažký materiál bude bezpochybne dobre odvážený.

Váhové systémy – k nim patria aj bezprostredne váhy pre pásové dopravníky

Tento typ váh kontinuálne slúži presne na kontinuálne meranie. Pokiaľ potrebujete zmerať sypké materiály, ktoré sa nachádzajú na pásových dopravníkoch ste správne. Zvoľte váhy pre pásové dopravníky. Tieto váhy by jednoznačne mali obsahovať presnosť merania s maximálnou odchýlkou pár desatín. Taktiež vám poskytujú spočítavanie prepravného materiálu a vyspelú techniku v oblasti elektroniky. Keď chcete nakupovať alebo urobiť si prieskum váh je dobré hľadať kompromisy v cene, kvalite a predovšetkým v odolnosti. Pásové váhy sa predsa len využívajú najmä v kameňolomoch, v rôznych fabrikách, výrobniach, v stavebníctve a ťažobnom priemysle a všade tam, kde sa jednoducho využívajú spomínané pásové dopravníky. Keďže spomínané váhy sa pohybujú v takýchto priemyselných prostrediach je odolnosť váh viac než nutná a je potrebné zohľadňovať dôkladne toto hľadisko.

Sme spoločnosť TAMTRON, s.r.o., medzinárodný výrobca vážiacich systémov a váh či vážiacich informačných riadiacich systémov. Našim cieľom je dodávanie kvalitných váh do rôznych pracovných odvetví a sfér. Naše produkty sú vyrábané tak, aby spĺňali všetky klientove kritériá a aby hlavne spĺňali odolnosť a dlhoročnú životnosť. Neváhajte nás kontaktovať už dnes.

Trstínská cesta 9 91701 Trnava
tel.: +421335514504

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888