Slnečné plachty nielen na leto

Slnečné plachty nielen na leto

Slnečné plachty ľahko doladíte do svojho dizajnu na záhrade aj ako prístrešok nad auto, dokonca z nej môžete spraviť perfektnú záhradnú bufetovú časť pre svojich hostí na penzióne. Výhodou tejto slnečnej plachty je to, že ju dokážete zakomponovať takmer kdekoľvek. Túto plachtu jednoducho ľahko využijete a vydrží vám pokojne až do jesene, spravíte si z nej napríklad krásne halloweenske zátišie. Slnečné plachty teraz hlásia populárnosť a trend.

Slnečné plachty a jej tvary – pokryjete s nimi čokoľvek

Základné tvary slnečných plachiet sú väčšinou v štýle trojuholníka, obdĺžnika či štvorca. Pomocou týchto tvarov dokážete vydekorovať vašu záhradu alebo teda priestor pre vašu plachtu jednoducho. Slnečné plachty okrem toho, že spadajú pod tieniacu techniku majú úžasné bohémske vyžarovanie. Prinášajú so sebou tak trošku južanského štýlu, a keď ich doladíte so zvonkohrou prípadnými kvetmi a rôznymi lucernami, môžete sa rovno cítiť ako v prímorskej oblasti. Slnečné plachty teraz sú trendy doplnkom, ktorý hlavne vrhá tieň a vy sa nemusíte obávať slnečného žiarenia. Tieto plachty majú zväčša 90 percentnú ochranu voči UV žiareniu. Využiť ich môžete naozaj širokospektrálne, chce to len dobrú vizuálizáciu v hlave a navyše tieto plachty sú vždy ľahko spratné. Slnečné plachty sú naozaj dobrou voľbou, pretože nemusíte stavať žiaden altán a ani nič prerábať. Stačí vám len doladiť dekorácie a “vuala“ perfektné záhradné zátišie pre vaše rodinné stretnutia je na svete.


Slnečné plachty v rôznych farbách a na mieru

Najlepšie spravíte, pokiaľ máte vytipovaný priestor na vaše zátišie, že plachtu si dáte ušiť na mieru. Môžete si presne zadefinovať koľko bude merať, ktorá strana plachty a máte to vyhraté. Táto plachta sa najlepšie kombinuje so spomínaným bohémskym štýlom a k tomu najviac sedí biela farba, avšak experimentovanie nie je zakázané a výber farby je len a len na vás. Vytvorte si na vašej záhrade vlastný luxusný kútik, ktorý nebude vyzerať strojene. Uchráni vás pred slnečným žiarením a taktiež vám vytvorí priestor pokojne aj na dlhé teplé večery. Nebojte sa experimentovať, pokojne aj v jesennom období a vytvorte si tam priestor na projektor na filmy a hoďte to celé do oranžova, prípadne do hneda a prikryte sa dekami. Nič krajšie, ako tráviť čas s rodinou a priateľmi neexistuje. Preto sa nebojte vytvoriť si váš vlastný priestor, a to na mieru spolu so slnečnými plachtami. Predstavivosti sa medze nekladú a tu si naozaj môžete, ako sa hovorí vyhodiť z kopýtka.


Firma Ákon s.r.o. prichádza so slnečnými plachtami, rolovateľnými slnečnými plachtami či plastovými a hliníkovými oknami. Sme firma, ktorá vám ponúka tieniacu techniku a rôzne doplnky, ktoré sú využiteľné vo vašej domácnosti či podniku. Nebojte sa nás osloviť. My sme vám radi k dispozícií aj so svojím odborným tímom kedykoľvek, keď to budete potrebovať. Neváhajte nás kontaktovať. Sme firma Ákon s.r.o a naše produkty a služby v oblasti montovania poskytujeme v Trnavskom kraji.

Podzáhradná 192 /25 93012 Ohrady
tel.: +421908729007

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888