Autoplachta – mráz či dážď už nebudú mať posledné slovo

Autoplachta – mráz či dážď už nebudú mať posledné slovo

Ak nie je možnosť garážovať auto, jednoduchým a ideálnym riešením je autoplachta. V súčasnosti ju dostať v rozličných veľkostiach a dokonca aj farbách, takže sa hodí na akéhokoľvek štvorkolesového tátoša. Jej najväčšou výhodou je ochrana vozidla pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Jarné lupene kvetov, letný dážď, jesenné lístie či námraza v zime si už „neškrtnú“.

Autoplachta a jej hlavné prednosti

Autoplachta je vyrobená z nepremokavého materiálu, takže vozidlo zostane aj v tej najväčšej búrke suché. To nie je jej jedinou výhodou. Autoplachta zároveň chráni horný povrch auta od krúp či mrazu. Takže v zime dáte zbohom zamrznutým rukám a zoškrabovaniu námrazy z predného skla. Autoplachta taktiež zabraňuje vonkajšiemu znečisteniu vozidla, napríklad od prachu či lístia. Je vyrobená z kvalitných, odolných a pevných materiálov, ktoré nepoškodzujú lak či sklo na aute. Keďže autoplachta je vhodná do rôznych tepelných podmienok, v domácnosti či vo firme je jej využitie celoročné, a to bez ohľadu na typ vozidla (osobné alebo nákladné). V lete ochráni auto i náklad pred nepríjemnými horúcimi slnečnými lúčmi, v zime zase pred snehovými vločkami. Autoplachta má ešte ďalšie vynikajúce vlastnosti – rýchle čistenie od špiny a jednoduchá manipulácia pri prikrývaní, ako aj pri zložení autoplachty z vozidla a jej následného skladania. Bonusom je, že nezaberá veľa úložného priestoru.

Autoplachta nielen pre auto

Autoplachta by mala byť povinnou výbavou negarážovaných vozidiel. Ide o pomerné lacnú pomôcku, ktorá zabezpečí bezpečnosť auta, napríklad v prípade krúpov. Vyhnete sa tak zbytočnému a často zdĺhavému čakaniu na preplatenie škôd od poisťovne. Autoplachta má opodstatnené využitie aj v poľnohospodárstve či záhradkárstve (http://arsicua.sk/nasa_praca). Spoľahlivo ochráni prístrešky i záhradné jazierka, ale aj silážne jamy, hospodárske vozidlá či stohy slamy. Ak si vyberiete kvalitnú a overenú spoločnosť, venujúcu sa autoplachtám (http://arsicua.sk/sluzby2), investícia do tejto pomôcky je z hľadiska financií aj času viac ako prospešná. Je dôležité vybrať a zakúpiť vhodný typ autoplachty, keďže aktuálne je v ponuke mnoho plachiet rôznych veľkostí, materiálov či ochranných funkcií.

Bohatú tradíciu a skúsenosti v oblasti výroby a opravy plachiet aj autoplachiet má spoločnosť ARSICUA, s. r. o. (http://arsicua.sk/), ktorá vám pomôže nájsť najlepšie riešenie pre ochranu a bezpečnosť vášho auta, prívesného vozíka, altánku, prístreška, steny či záhradného jazierka. Viac informácií a kontaktné údaje (http://arsicua.sk/kontakt) nájdete na firemnej webovej stránke.

241 93582 Plášťovce
tel.: +421905986835

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888