Zvlhčovač vzduchu zabráni prehriatiu výrobných liniek

Zvlhčovač vzduchu zabráni prehriatiu výrobných liniek

Článok v skratke:

Zvlhčovač vzduchu pre priemyselný sektor využíva systém adiabatického chladenia.

Takéto zvlhčovanie je pre priemyselné prevádzky maximálne bezpečné a efektívne.

Zabraňuje prehriatiu výrobných liniek.

Zvlhčovač vzduchu je moderným a mimoriadne efektívnym spôsobom zvlhčovania. Najmä vo výrobných halách či rôznych výrobných prevádzkach môže ľahko dôjsť k pokazeniu či zastaveniu výrobných liniek z dôvodu prehriatia. Nami ponúkané zvlhčovanie – zvlhčovač vzduchu zabezpečí plynulý chod výrobných liniek bez výpadkov.

Zvlhčovač vzduchu pre výrobné linky – aké parametre by mal spĺňať?

Naša firma SANFOG vám ponúka moderné, pokrokové a mimoriadne efektívne zariadenie na zvlhčovanie vzduchu vo výrobných linkách. Nami ponúkaný zvlhčovač vzduchu predstavuje unikátny systémy s automatickou reguláciou vlhkosti. Je tým správnym riešením pre výrobné fabriky, sklady alebo pre rôzne veľké prevádzky a firmy.

Priemyselný zvlhčovač vzduchu zabezpečí zdravé pracovné prostredie a adiabatické chladenie. Spoľahnúť sa môžete aj na plynulý chod vašej prevádzky bez výpadkov, a to aj počas horúcich letných dní. Zvlhčovač vzduchu zároveň pohlcuje prach, ktorý je v prevádzkach nežiadúcim. O dodanie aj o inštaláciu zvlhčovaču vzduchu sa samozrejme postaráme.

Aké zvlhčovanie je vhodné pre priemyselné priestory

Priemyselné prevádzky si vyžadujú výkonné zvlhčovanie a chladenie. Potrebný je však systém, ktorý nebude poškodzovať výrobné linky a bude nezávadný pre zamestnancov. Naše priemyselné zvlhčovacie systémy s automatickou reguláciou vlhkosti sú vhodným riešením pre fabriky, sklady či výrobné prevádzky a firmy. Náš zvlhčovač vzduchu je preto označovaný aj ako zvlhčovač vzduchu pre priemyselný sektor.

Na zvlhčovanie je používaná špeciálna vodná hmla, ktorá zabezpečí rovnomerné, účinné a bezpečné zníženie teploty za pomoci adiabatického chladenia. Náš zvlhčovač vzduchu disponuje automatickou reguláciou vlhkosti, vďaka čomu nemusíte mať obavy, že v interiéri bude príliš vysoká alebo príliš nízka vlhkosť. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Sme vám k dispozícii.

Prečítajte si tiež:

Adiabatické chladenie – čo to je?

T. Vansovej 53 94002 Nové Zámky
tel.: +421915600904

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888