Transportné kolieska a iné skvelé produkty vám zabezpečíme ešte dnes

Transportné kolieska a iné skvelé produkty vám zabezpečíme ešte dnes

Sme slovenská firma KOLIESKO spol. s. r. o., ktorá vznikla už v roku 2006. Transportné kolieska, priemyselné kolieska, dopravníkové valce a mnoho ďalších produktov si u nás viete zakúpiť. Náš sortiment je tvorený rôznymi produktami od nemeckej firmy názvu BS Rollen GmbH. Spoľahnite sa na náš výber.

Na čo sa využívajú transportné kolieska?

Transportné kolieska sú v podstate najvyužívanejšie kolieska, vďaka ktorým by transport a pohyb predmetov nebol možný. Ponúkame vám také transportné kolieska, ktoré majú zaručenú vysokú pohyblivosť a spoľahlivo slúžia do svojej predpísanej hmotnosti. Transportné kolieska, ako podobne priemyselné kolieska majú pomerne maličkú veľkosť. Vďaka tomu sú veľmi svižné a plne otočné do všetkých strán. Využívajú sa najmä na transport vozíkov, skríň, ťažkých predmetov. Pozor, transportné kolieska nie sú vhodné na paletové vozíky alebo lešenia. Avšak aj na to máme kolieska a riešenie. Sú to takzvané kolieska na paletový vozík alebo kolieska na lešenie.

S transportnými kolieskami a ich výberom vám poradíme – dokonca vám ich doručíme na mieru

Pozývame vás prezrieť si náš katalóg. Nájdete v ňom transportné kolieska rôzneho druhu a samozrejme aj priemyselné kolieska. Zrazu bude vaša manipulácia s ťažkými predmetmi o mnoho ľahšia a pohodlnejšia. Vďaka našim transportným kolieskam sa nemusíte viac namáhať. Transportné kolieska vám pomôžeme vybrať a garantujeme, že vám budú slúžiť niekoľko rokov. Neváhajte nás ešte dnes kontaktovať. Náš personál je školený tím, ktorý je tu vždy pre vás. Neustále sa vzdelávame vo svojom obore a napredujeme. Dodáme vám dokonca aj transportné kolieska na mieru. Stačí len s nami prediskutovať, na čo presne ich potrebujete a my už nájdeme riešenie. Naše sídlo sa nachádza na ulici Hollého, Krušovce. Sme KOLIESKO spol. s. r. o. a máme prehľad o všetkých možných kolieskach.

Štefánikova 309 95631 Krušovce
tel.: +421385329111

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888