Bambusový príbor chráni životné prostredie a je perfektným dizajnovým doplnkom

Bambusový príbor chráni životné prostredie a je perfektným dizajnovým doplnkom

Bambusový príbor vám poskytne dávku ekológie priamo vo vašom domove. Je vytvorený pre každodenné používanie, ktoré je pohodlné. Nahrádza v podstate plastové varianty, pretože tie škodia životnému prostrediu. Používaním bambusového príboru sa prirodzene a samozrejme znižuje plastový odpad. Bambusový príbor je vyvinutý tak, aby neznečisťoval životné prostredie.

Životné prostredie viete podporiť nielen bambusovým príborom

Bambusový príbor sa po jeho použití a vyhodí a následne rozloží. To je dôvodom, prečo je perfektnou náhradou plastového príboru. Je šetrný k prírode a takisto je čisto ekologický. Bambusový príbor neobsahuje ani trošku plastov, škodlivých pesticídov či chemikálií. Okrem toho, že pomocou bambusového príboru chránite životné prostredie, tak chránite aj vaše zdravie. Bambusový príbor je takisto veľmi trendy záležitosťou. Môžete si ho zakúpiť v rôznych variáciách a je aj skvelým dizajnovým doplnkom. Takisto je bambusový príbor veľmi ľahučký a zmestí sa do každého cestovného balenia. S bambusovým príborom si zvolíte alternatívu ochrany životného prostredia.

Okrem bambusového príboru je veľmi populárna aj bambusová miska či bambusová zubná kefka alebo bambusová slamka. So zubnou bambusovou kefkou si perfektne vyčistíte vaše zuby a po jej použití a vyhodení neostane na skládke. Skrátka sa takisto rozloží. Kdežto obyčajná kefka jednoznačne skončí v odpade, ktorý je nerozložiteľný a zbytočne zahlcuje životné prostredie. Okrem bambusového príboru je množstvo bambusových výrobkov, pomocou ktorých sa naozaj každý vie zapojiť k ochrane životného prostredia. Pri nákupe bambusovej zubnej kefky alebo bambusového príboru vám jednoznačne ostane dobrý a zodpovedný pocit.

Ekologické doplnky rovná sa bambusové výrobky a tiež aj bambusový príbor

Bambusový príbor a bambusová zubná kefka sú jednoznačne ekologické doplnky. Medzi známe ekologické doplnky patrí aj bambusová termoska, ktorá dokáže takisto udržať teplotu nápoja ako bežná oceľová termoska. Takéto termosky a samozrejme aj bambusový príbor sa vyrába z nehrdzavej ocele a tým pádom sú to produkty tej najvyššej kvality. Na začiatku je to určite o sile zvyku používať bambusové výrobky. Majú inú štruktúru a tým pádom sa vám nemusia až tak dobre držať v ruke. Avšak s bambusovými výrobkami podporíte správnu vec, ktorá je takmer bez námahy. Bambus je ľahko udržateľná surovina, a práve preto má v dnešnom svete mnoho využití.

Čapovaná ECO drogéria pod spoločnosťou SANECO GROUP s. r. o. v Banskej Bystrici vám ponúka bambusový príbor, bambusovú zubnú kefku a iné bambusové a ekologické doplnky. Dokonca sa zaoberáme filozofiou „ZERO WASTE“ a tým pásom si dokážete načapovať akúkoľvek drogériu za výhodne ceny. Spolu s našou spoločnosťou prispejete k životnému prostrediu a ešte aj ušetríte. Neváhajte a využite náš kontakt pokojne ešte dnes. Sme tím odborníkov, ktorí neustále napredujú vpred a prichádzajú s inováciami. Podporte slovenských dodávateľov, ktorí budú rozmaznávať vaše telo skvelými a nenahraditeľnými produktami.

29. augusta 20 97401 Banská Bystrica
tel.: +421907132086

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888