Správne vykŕmená kačka nielen dobre chutí

Správne vykŕmená kačka nielen dobre chutí

Ako sa hovorí, dobrá kačka nie je nikdy zlá. Rovnako to platí pri akejkoľvek hydine. Prečo je však dôležité kupovať kačku z hydinárskej farmy a nie z veľkoobchodu? Aký je najväčší rozdiel medzi nimi? Je to skutočne len o veľkosti alebo je spôsob chovu skutočne tak dôležitý? Prečo je kačka z farmy nielen chutnejšia, ale aj zdravšia vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Prečo by sme mali konzumovať kačku z farmy?

Kurča, kačka, hus či morka. Pri vyslovení týchto názvov sa každému okamžite zbiehajú slinky. Niet sa, čo čudovať, veď taká kvalitná a dobre prepečená kačka je doslova nebíčko v papuľke. V minulosti sa chovali kačky, husi či kurence bežne v mnohých domácnostiach hlavne na dedine. Vývojom spoločnosti sme akosi pozabudli na to, čo je skutočné dobré a kvalitné. Už chodíme len do veľkých obchodov s tisíckami druhov produktov a potravín, ktoré nemajú skoro žiadnu výživovú hodnotu. Kačka z obchodu sa v porovnaní s kačkou z farmy jednoducho nedá porovnať. Kačka z farmy, ktorá je správne kŕmená chutí úplne inak. Samozrejme záleží aj od spôsobu prípravy, ako ju pripravíte. Z pohľadu výživových hodnôt je však kačka z farmy najlepším riešením v kombinácii chuti a zdravia.

Kvalitná kačka to sú zdravé živiny pre váš organizmus

Čo si vyberiete? Lacnú hydinu bez výživových hodnôt každý deň alebo takú, ktorá má svoju cenu a je pre zdravie prospešná? Viete, prečo by sme nemali konzumovať lacnú a nezdravú hydinu? Kvalita má svoju cenu a nie je pravda, že je to niečo drahé, čo si nemôžeme dovoliť. Dopriať si zdravú kačku ocenia nielen naše chuťové poháriky, ale aj náš organizmus. Správne vykŕmená a chovaná kačka z hydinárskej farmy, ako aj ostatná hydina to sú zdravé živiny, ktoré telo potrebuje. Jesť hydinu, ktorá bola chovaná a kŕmená tak, ako sa patrí je pre organizmus prospešné. Nikto netvrdí, že vo veľkých potravinových reťazcoch sa nedá zohnať kvalitná hydina. Je však dobré pozorne čítať etikety a všímať si aj spôsob balenia.

Ľudí, ktorí preferujú kvalitu je stále viac a vôbec neplatí, že si to môžu dovoliť iba tí solventnejší. Mnohé farmy dnes bežne ponúkajú rozvoz svojich produktov vo svojom okolí. Aj to je cesta, ako dostať zdravú kačku či ostatnú hydinu na náš stôl. Hydina chovaná v domácich podmienkach je nielen veľká, ale jej konzumáciou si nezaťažujeme organizmus. Predsa len hydina z veľkých chovov, ktorá je chovaná za účelom rýchleho zisku nemôže byť pre organizmus človeka prijateľná.

Nájdite si svoju farmu vo svojom okolí a doprajte si kvalitnú hydinu. Agro-hydina Godány sa špecializuje na chov a predaj kačice Mulard (husokačice), ako jediná na Slovensku. Kvalitný BIO chov so 100% zárukou čerstvosti dostupný pre každého.

45 92542 Trstice
tel.: +421903533103

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888