Tipy a triky, ako si vybrať tie správne doplnky do kuchyne

Tipy a triky, ako si vybrať tie správne doplnky do kuchyne

Vybrať doplnky do kuchyne tak, aby boli aj praktické aj estetické môže byť niekedy naozaj ťažká úloha. Doplnky do kuchyne preto vždy vyberajte podľa priestorových možností a podľa štýlu, v akom je ladená samotná kuchyňa. Zistite, ako si správne vybrať doplnky do kuchyne a čo by vo vašej kuchyni nemalo chýbať.

Doplnky do kuchyne na prácu a skladovanie

Samozrejme, v prvom rade je dôležité vyberať doplnky do kuchyne podľa použitia. Samozrejmosťou je vybavenie kuchyne, akými sú hrnce, panvice, misky či plechy na pečenie. Keďže takéto doplnky do kuchyne sa pravidelne používajú, oplatí sa investovať do kvalitných materiálov.

V kuchyni je najdôležitejší poriadok a preto by v nej nemali chýbať kuchynské doplnky určené na skladovanie. Vďaka uzatvárateľným skleneným dózam a nádobám sa vyhnete i výskytu mravcov, mušiek a iných škodcov. Samozrejme, ak je vaša kuchyňa ladená skôr do moderného štýlu s prvkami dreva či kovu, doplnky do kuchyne by mali do nej materiálovo zapadať. To isté samozrejme platí aj pre soľničky a koreničky či nádoby na skladovanie olejov, octov a iných dochucovadiel.

Štýlové stolovanie vďaka správnym doplnkom do kuchyne

Ako už bolo spomenuté, doplnky do kuchyne by mali spĺňať aj estetické požiadavky. Dnes už zoženiete doplnky do kuchyne rôznych farieb, materiálov či dizajnových prevedení. Dôležitými doplnkami do kuchyne sú samozrejme i tie, ktoré sa využívajú pri stolovaní. Vyberte si kvalitný jedálenský príbor, ktorý vám bude maximálne vyhovovať. Ak máte kuchyňu zariadenú v modernom štýle a tmavých farbách, siahnite po niečom netradičnom. Vyskúšajte napríklad čierny matný príbor. Samozrejme, je potrebné k nemu správne doladiť i prestieranie.

Okrem príboru by ste pre správne pohostenie návštevy mať vždy pripravenú soľničku, koreničku i cukorničku. Praktickým a zároveň i dekoratívnym doplnkom do kuchyne či jedálne je i stojan na servítky alebo podnos na ovocie, ktorý priestor zútulní a spríjemní. Správnu atmosféru i vzhľad dokreslia i taniere a poháre. Snažte sa vždy vyberať podobné farby či farebné odtiene, aby ste si v kuchyni vytvorili farebný súlad a harmóniu.

V našom internetovom obchode doplnkydodomu.sk nájdete široký výber doplnkov do kuchyne, vonných sviečok a voskov, ale aj doplnkov do kúpeľne, bytových dekorácií akými sú napríklad anjeli a sošky, hodiny a kalendáre a množstvo ďalších produktov. Okrem toho vám v rámci nášho sortimentu ponúkame záhradné doplnky a nábytok, keramiku či rôzne party doplnky. Navštívte náš eshop a vyberte si to pravé do vášho domova.


P. O. Hviezdoslava 67 /16 01851 Nová Dubnica
tel.: +421911727700

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888