Miešanie farieb vám vytvorí dokonalý farebný odtieň na počkanie?

Miešanie farieb vám vytvorí dokonalý farebný odtieň na počkanie?


Miešanie farieb sa postará o vytvorenie farebného odtieňu presne na mieru pre vás. Aj vy ste si vysnívali dokonalý farebný odtieň, ktorý by sa perfektne hodil do vašej obývačky, spálne či kuchyne a v žiadnom obchode s farbami ho neviete nájsť? Riešením je miešanie farieb, vďaka ktorému vám profesionáli na miešanie farieb vytvoria farebný odtieň presne podľa vašich predstáv.

Miešanie farieb vyrieši dilemu s hľadaním vhodných farieb pre vaše bývanie

Miešanie farieb je skvelým riešením ako dosiahnuť vytvorenie farebného odtieňu presne podľa vašich požiadaviek, o ktorom by mal vedieť každý. Či už renovujete vaše bývanie alebo práve zariaďujete váš nový dom, určite sa budete musieť zamyslieť i nad otázkou aké farby použiť či aké farebné odtiene budú spolu ladiť a hodiť sa k vášmu nábytku, podlahe či celkovému farebnému dizajnu interiéru. Keď už zvládnete farebné ladenie vášho bývania na rad prichádza, vo väčšine prípadov, návšteva prevádzok či obchodov s farbami, ktorá môže trvať pár minú alebo aj niekoľko dní pokiaľ ani v jednej nedokážete nájsť farebný odtieň podľa vašich predstáv.

Mnoho krát sa tiež stáva, že nájdete odtieň, ktorý je príbuzný alebo podobný odtieňu, ktorý hľadáte avšak stále to nie je ten ideálny, ktorý ste si vysnívali. Aj v takomto prípade existuje riešenie. Vďaka miešaniu farieb dokážu odborníci na farby farebný odtieň zosvetliť, stmaviť či dodať mu nádych pomocou primiešania inej farby. Niekedy aj malý rozdiel spraví efektívny výsledok a keď sa farba nanesie na stenu rozdiel je badateľný okamžite. Nebojte sa tak osloviť personál predajne s farbami a opýtať sa na možnosť vylepšenia vybranej farby do podoby, s ktorou budete spokojný.

Kde je možné namiešať farbu podľa vašich predstáv?

Farbu podľa vašich predstáv vám pomôžu namiešať vybraný špecialisti na farby priamo v ich prevádzkach. Dôležité je aby ste si vybrali spoločnosť, ktorá ponúka kvalitné farby a môžete si byť istý, že váš farebný odtieň namiešajú podľa vašich predstáv, a zároveň vám táto farba vydrží niekoľko rokov. Vyberajte si spoločnosť, ktorá má najmä akostné recenzie od predošlých zákazníkov a jej meno je dobre známe.

Ak práve zariaďujete bývanie, prerábate či rekonštruujete, dopredu sa informujte či spoločnosť, ktorá farby mieša ponúka i iné produkty a služby, ako napríklad omietky, podlahové nátery či dekoračné techniky, ktoré by sa vám mohli tiež zísť. Je časté, že pri nákupe viacerých produktov u jedného predajcu získate zľavu či lepšiu cenu, čo pri stavebných prácach vždy poteší nakoľko každé euro sa počíta.

Miešacie centrum farieb Caparol vám ponúka miešanie a tónovanie farieb do interiéru aj exteriéru. Ponúkame široký výber najmodernejších vnútorných a fasádných omietok caparol. Ponúkame tiež odborné poradenstvo v oblasti ponúkaneho materiálu a ich aplikácie. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.


Stará Vajnorská 15 /A 83104 Bratislava III
tel.: +421948631316

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888