Prečo má darčeky každý rád?

Prečo má darčeky každý rád?

Darčeky by mali vždy spôsobiť radosť obdarovaného. Darčeky sú spôsob, akým sa vyjadruje záujem o druhých, akým ho oceňujeme a prejavujeme vďačnosť. Darčeky by sa nemali páčiť nám, ako darcovi, ale najmä obdarovanému. Cena darčekov nie je dôležitá, oveľa väčšiu hodnotu má ich príprava s rozumom a citmi, ktoré voči obdarovanému prejavujeme. Darčeky sú vždy prekvapením a kto by nemal prekvapenia rád?

Darčeky a ich význam

Či už sú darčeky malé alebo veľké, sú známkou toho, že vám na niekom záleží, alebo že niekomu záleží na vás. Je to niečo, čo ostane po mnohých rokoch ako spomienka. Darčeky sú veľmi dôležité a netreba čakať na sviatky alebo narodeniny. Darčeky by sme mali dávať vždy, keď cítime vnútornú potrebu niekoho obdarovať. Spomeniete si na chvíle, kedy ste videli nejakú drobnosť a hneď vás napadla konkrétne osoba, ktorej by sa mohla páčiť? Neváhajte ani chvíľu, lebo presne toto sú tie darčeky, ktoré dokážu potešiť! Lebo poznáte vkus, životný štýl aj záujmy obdarovaného. A o to väčšiu radosť mu spôsobíte. Darčeky nás sprevádzajú celý život, vyvolávajú v nás pocit šťastia od malička a ten istý pocit máme aj dnes, pretože čistá detská radosť ostáva v nás.

Darčeky a ich výhody

Na oslavu je dôvod vždy, veď každý deň je malý sviatok a preto aj darčeky sú vhodné na každú príležitosť. Darčeky sú pre radosť a potešenie, nemusia byť ani veľké ani drahé, nemajú predpísané pravidlá, hlavne, že sú darované od srdca. Prechádzate popri výkladoch obchodov a zaujme vás niečo, čo by sa páčilo napríklad vašej mamičke, určite nezaváhate ani chvíľku a kúpite to. Takéto darčeky sú radosť viacnásobná, lebo aj vy sa tešíte už vopred na to, ako ich podarujete a urobíte niekoho šťastným. Darčeky majú výhodu, že sú trvalé, počkajú pekne zabalené na ten správny čas, určite sa nepokazia a budú robiť radosť aj niekoľko rokov, lebo vždy pri pohľade na darčeky si obdarovaný spomenie na toho, kto ich podaroval.

Martina Karabinošová – ZÁBAVKOVO-TVORILKOVO už niekoľko rokov vyrábame pre svojich zákazníkov rôzne darčekové predmety, maľované tričká, potlač na tričká, ozdobné predmety na zákazku, či maľované šálky. Zaujímavosťou v našej ponuke sú aj héliové balóny. Ak hľadáte darček na narodeniny, meniny, alebo len tak pre potešenie, neváhajte a kontaktujte nás.


Tomášikova 8A 08001 Prešov
tel.: +421907282004

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888