Moderné batériové páskovacie strojčeky pre široké spektrum produktov

Moderné batériové páskovacie strojčeky pre široké spektrum produktov

Na zabalenie rôznorodých produktov sú batériové páskovacie strojčeky ideálnym pomocníkom. Padnú do jednej ruky a všetku dôležitú prácu vykonajú za vás. Pomocou jednoduchého tlačítka automaticky AKU pásku utiahnu, spoja ju zvarom a ešte aj odstrihnú. Skvelý prístroj, s ktorým je možné opáskovať široké spektrum produktov rôznych veľkostí za veľmi krátky čas.

S batériovými páskovacími strojčekmi sa urýchľuje výkon

Najväčšiu radosť máme vždy, keď konkrétny pracovný výkon dokážeme urobiť rýchlo, efektívne a bez väčšej námahy. Nie je pritom dôležité či sa jedná o prácu na záhrade, vo fabrike, či vo veľkosklade. Dôležité sú nástroje, ktoré nám tieto úkony zjednodušujú. Napríklad pri balení produktov sú batériové páskovacie strojčeky efektívnym nástrojom, ktoré zjednodušujú prácu. To čo sa v minulosti muselo robiť manuálne dnes dokážeme urobiť omnoho efektívnejšie a hlavne s minimálnou fyzickou záťažou. AKU pásky pomocou batériových páskovacích strojčekov sa jedným ťahom utiahnu, spoja zvarom a odstrihnú. Pomocou takýchto skvelých nástrojov sa aj páska napne v rýchlosti 270mm za sekundu. Na jedno nabitie je možné tak realizovať od 220 až 400 úväzkov. Nie je potrebné sa držať iba jedného druhu pásky. Do batériových páskovacích strojčekov je možno vložiť až dva druhy AKU pások.

Batériové páskovacie strojčeky pohodlne padnú do jednej ruky

Vykonávať prácu jednou rukou? Nie vždy je to možné, avšak pri batériových páskovacích strojčekoch to nie je žiaden problém. Tie vám totiž padnú do jednej ruky s váhou okolo 4,2 kg. Pomocou jedného tlačítka tak môžete opáskovať široké spektrum produktov a AKU páska sa automaticky odstrihne. Na batériových páskovacích strojčekoch je možné si nastaviť dobu zvárania aj uťahovanie. Prístroj sa tak perfektne prispôsobí vašim potrebám. Jednotlivé batériové páskovacie strojčeky majú krátku dobu nabíjania čo je využiteľné pri veľkých objemoch páskovania produktov. Nie na všetko je potreba veľké stroje, keď stačí malý prístroj do ruky, ktorý dokáže vykonať množstvo práce za krátky čas a s minimálnou námahou. Najčastejšie sa tento druh prístrojov využíva vo veľkých logistických či skladových priestoroch. Zakúpiť si ho však môže úplne ktokoľvek bez ohľadu na to či sa jedná o firmu alebo fyzickú osobu.

V prípade, že vyhľadávate tento druh prístrojov je dobré sa obrátiť na spoločnosť Romax RK, ktorá je dlhoročným predajcom obalových materiálov, obalovej techniky. Samozrejmosťou je zabezpečenie kompletného servisu ako aj odborného poradenstva.

Beňovského 5387 /3 90501 Čáčov
tel.: +421911984683

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888