Podľa čo si vybrať hrnčeky do domácnosti?

Podľa čo si vybrať hrnčeky do domácnosti?

Vybrať tie správne hrnčeky do domácnosti, či už zariaďujete nové bývanie alebo práve prerábate a renovujete interiér vášho domu, nie je vôbec jednoduché. Vybrať hrnčeky môže byť náročné z viacerých dôvodoch. Asi hlavným je ten, že väčšinou sa každému členovi rodiny páči niečo iné. Ak teda nebývate sami aj výber hrnčekov, ktorý sa môže zdať ako úplná drobnosť, by ste mali prediskutovať so všetkými členmi rodiny.

Hrnčeky pre každého

Každý má tie svoje obľúbené hrnčeky. Niekto rád pije z veľkých hrnčekov, iní zas preferujú tie menšie. Ak vás bude v dome či apartmáne bývať viac, pri výbere by ste mali prihliadať na preferencie všetkých členov rodiny či spolubývajúcich. Nakúpiť napríklad len malé šálky na kávu, pretože z nich pijete kávu vy, by mohlo byť nefér voči ostatným a postupne by ste museli tak či tak dokúpiť ďalšie hrnčeky. Je lepšie kúpiť rovnako ladenú sadu hrnčekov naraz než postupne dokupovať rôzne kúsky, ktoré spolu možno nebudú ladiť. Dnes v ponuke špecializovaných predajcov nájdete krásne sady hrnčekov či podobne ladené kúsky, ktoré skvele doplnia váš interiér a využiť ich bude môcť každý. Mať hrnčeky rôznych veľkostí je koniec koncov naozaj užitočné, pokiaľ ich aj nebudete využívať vy, možno posúžia pri rôznych príležitostiach ako väčších návštevách či na rodinných oslavách a vaši hostia isto ocenia ich krásny a jednotne ladený dizajn.

Vyberajte si kvalitné hrnčeky, ktoré vám vydržia podstatne dlhšie. Investovať do nekvalitných kúskov zo supermarketov sa nie vždy oplatí, ľahko sa vám môžu poškodiť umývaním v rukách alebo v najčastejšie v umývačke riadu. Hrnčeky budete využívať niekoľko rokov, oplatí sa investovať do kvalitných dizajnových kúskov a prispôsobiť ich farebne i štýlovo dizajnu vášho príbytku.

Prečo sú hrnčeky vhodným darčekom pre každého kávičkára?

Hrnčeky sú darčekom, ktorým nič nepokazíte.. Pokiaľ hľadáte správny darček napríklad pre kávičkárov, originálnym hrnčekom na kávu potešíte určite každého a navyše si na vás spomenie pri každom dúšku kávy. O milovníkoch kávy je známe, že na svoj kávový hrnček nedajú dopustiť, väčšinou ho nesmie používať nikto iný a často krát si ho zo sebou brávajú aj na dovolenky či pracovné cesty. Ak viete, že váš blízky je kávičkár a zatiaľ nemá žiadny obľúbený hrnček, tak mu jeden darujte. Uvidíte, že takýto darček ocení viac než akýkoľvek iný. Ak si neviete dať rady s jeho výberom, poraďte sa s predajcom, ktorý dobre vie aké druhy hrnčekov sa najlepšie hodia pre kávičkárov či na iné účely.

VILEN, s.r.o. vám ponúka výber zo širokého sortimentu zaujímavých a jedinečných hrnčekov. Na našom e-shope tiež nájdete rôzne produkty od kávových súprav až po podnosy na tortu a mnohé iné produkty do domácnosti. Vychutnajte si čaj a kávu z našich súprav alebo si naservírujete tortu na krásnom podnose. U nás nakúpite vždy k spokojnosti. Radi vám poradíme s výberom.


Bratislavská cesta 4303 94501 Komárno
tel.: +421948941041

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888