Čo všetko nám prináša harmonizácia prostredia?

Čo všetko nám prináša harmonizácia prostredia?

Pod pojmom harmonizácia prostredia si každý z nás predstaví niečo iné. Čo sa však skrýva za týmto názvom, ktorý nám zlepšuje zdravie? Nie je to žiadna novinka, nakoľko o harmonizácii prostredia sa hovorilo už v dávnom staroveku. Vo svete plného elektrosmogu je však harmonizácia prostredia stále viac dôležitejšia. Pri ktorých typoch ochorení nám harmonizácia prostredia dokáže pomôcť?

Harmonizácia prostredia - prečo je taká dôležitá?

Nie nadarmo sa hovorí, že si to, čo ješ. Toto prirovnanie sa však môže použiť aj v prípade, že si zdravý podľa toho v akom prostredí žiješ. Na naše zdravie denno-denne útočí toľko vplyvov, že, aby sme sa tomu dokázali účinne brániť je potrebné byť v stredu celý deň. Na to však nikto z nás nemá čas. Spôsobov, ako sa starať o zdravie je mnoho a jedným z nich je aj harmonizácia prostredia rovnako doma ako, aj v práci. O tom, že zdravotný stav ľudí úzko súvisí s prostredím, v ktorom žijú vedeli ľudia už v staroveku. Jedna vec sú choroby, ktoré pochádzajú z nášho genofondu a druhá sú choroby, ktoré si spôsobujeme sami svojim prístupom k životu. Stačí si z harmonizovať prostredie a bežné choroby, ktoré sa dotýkajú nás všetkých sa navždy vyparia.

S ktorými chorobami si poradí naše harmonizované prostredie?

Každý z nás pozná nepríjemné tráviace problémy, bolesti hlavy, chrbta či chrbtice, reumatické problémy, stuhnuté svaly, poruchy spánku, podráždenosť, či srdcové a onkologické ochorenia. Mnohé z nich spôsobuje stres, pracovná vyťaženosť či zlý životný štýl. Niekedy však stačí naozaj málo a naše zdravie to okamžite pocíti. Tak prečo neurobiť zmenu k zlepšeniu svojho zdravia? Zlepšovať kvalitu nášho zdravia je potrebnejšie viac ako kedykoľvek v minulosti. Stále viac sme pod tlakom elektrosmogu a rôznych zásahov do prírody či samotných potravín. Dôležitou súčasťou harmonizácie prostredia je aj zistenie výskytu geopatogénnych zón, ktoré majú zásadný vplyv na zdravie človeka. Domáce prostredie si harmonizujeme o niečo jednoduchšie, a to je dôležité, pretože v ňom trávime väčšinu času svojho života.

Je mnoho spôsobov, ako si harmonizovať domáce prostredie. Najjednoduchším spôsobom je použiť vhodný nástroj od spoločnosti SOMAVEDIC, ktorý pomocou konkrétnych minerálov vibruje na určitej frekvencii, a tak harmonizuje prostredie.

Dechtice 146 91953 Dechtice
tel.: +421903425148

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888