Aké výhody vám ponúka osvetlenie na terasu?

Aké výhody vám ponúka osvetlenie na terasu?

Osvetlenie na terasu sa stáva čoraz populárnejším trendom v oblasti exteriérové dizajnu. Okrem estetickej stránky vám ponúka i rôzne ďalšie výhody. Existuje niekoľko typov osvetlenia na terasu, ktoré si môžete zadovážiť. Závisí len od vášho vkusu a vašich priestorových možností. Zistite, aké typy osvetlenia na terasu existujú a prečo by ste si osvetlenie na terasu mali zadovážiť aj vy.

Aké osvetlenie na terasu zvoliť?

V súčasnosti existuje naozaj veľké množstvo druhov osvetlenia na terasu. Najpopulárnejšie osvetlenie na terasu je najmä svetelná reťaz tvorená väčšími či menšími žiarovkami. Svetelnú reťaz je možné umiestniť na zábradlie balkóna či terasy, po obvode strechy či striešky, alebo okolo stĺpov. Takéto svetelné reťaze vytvárajú príjemné a romantické zákutie na strávenie pekných chvíľ s partnerom, deťmi či celou rodinou. Svetelnú reťaz je možné umiestniť aj do pergoly, záhradného domčeka alebo naopak do interiéru. Osvetlenie na terasu zvládne s trochou kreativity umiestniť prakticky každý.

Milovníkov ekológie určite poteší osvetlenie na terasu vo forme moderných LED lámp založených na solárnej energií. Solárne LED lampy dnes nájdete v rôznych tvaroch či farbách. Pre vytvorenie perfektnej oddychovej zóny sa odporúča siahnuť po teplej bielej farbe.

Osvetlenie na terasu si môžete zadovážiť aj statické, napríklad vo forme klasických lámp alebo tienidiel, ktoré dodajú vašej terase či balkónu romantický nádych. Tlmené svetlá vytvárajú intímne prostredie ako stvorené na rande či spoločné chvíle vo dvojici. Vonkajšie tienidlo si viete zadovážiť z rôznych prírodných materiálov, ako napríklad ratan či textil. Ak máte interiér aj exteriér ladený skôr v prírodných farbách, práve takéto tienidlá sú pre vás ideálnou voľbou.

Osvetlenie na terasu a jeho praktické výhody

Osvetlenie na terasu je skvelý spôsob ako vytvoriť z vašej exteriérovej obývačky príjemné miesto ideálne na relax, oddych či zábavu. V prípade letných grilovačiek či menších osláv bude osvetlenie na terasu vytvárať skvelé príležitosti pre nádherné fotky. Ideálne osvetlený priestor na terase tiež môžete využiť na nočné čítanie kníh či romantickú večeru vo dvojici.

Okrem toho vám osvetlenie na terasu ponúka i mnohé praktické výhody. Ak máte osvetlenie na terase rozmiestnené dostatočne, môže pomôcť odlákať zlodejov či rôzne neželané zvieratá. Na Vianoce vám vďaka osvetleniu tiež odpadne ďalšia starosť v podobe vianočného osvetlenia. Ak totiž máte celoročné osvetlenie na terasu, nemusíte ho počas Vianoc nutne vymeniť za vianočné osvetlenie.

U nás v Decor Factory vám ponúka široký sortiment kvalitných svietidiel, osvetlení na terasu či nádherné vianočné osvetlenie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, alebo si prezrite našu ponuku ešte dnes.

Stará Vajnorská 3022 /37 83104 Bratislava III
tel.: +421948221998

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888