Ktoré kúpeľňové doplnky vám nesmú chýbať?

Ktoré kúpeľňové doplnky vám nesmú chýbať?

Tí, ktorí majú hlavu plnú otázok pri zariaďovaní nových kúpeľní, špeciálne ocenia tipy na kúpeľňové doplnky. Samozrejme toalety, vane, prípadne sprchové kúty či umývadlá sú základnou podstatou, ktorá tvorí vaše kúpeľne. Zariaďovanie kúpeľní môže byť veľká zábava ale aj drina. Nenechajte sa preto odradiť a vsaďte na správny výber kúpeľňových doplnkov, ktoré oceníte pri používaní vašej kúpeľni.

Najdôležitejšie kúpeľňové doplnky sú zrkadlá

Pri zariaďovaní kúpeľní je podstatné, aby ste si vybrali správne zrkadlá. Sú jedným z najdôležitejších kúpeľňových doplnkov, ktoré potrebujete. Pred zrkadlom zvyknete tráviť veľa času pri rôznych činnostiach. Výbornou voľbou kúpeľňového doplnku sú otočné zrkadlá, inak nazývané aj kozmetické. Vďaka otočnému systému si nastavíte zrkadlo presne tak, ako potrebujete. Využívanými sú takisto aj kúpeľňové doplnky v podobe zrkadlových skriniek. Tieto skrinky sú výborným riešením 3 v 1. Disponujú úložným priestorom, zrkadlom a plus vám vytvoria priestor. Takýto kúpeľňový doplnok je veľmi praktický a využijete ho najmä pri kúpeľniach s menším rozmerom. Vďaka zrkadlovým skrinkám ušetríte značné množstvo priestoru.

Dizajn kúpeľňového doplnku v podobe zrkadla si už zvolíte podľa vášho vkusu a priestoru. V posledných rokoch sa stalo obľúbeným trendom LED podsvietenie zrkadla v kúpeľni. Vsaďte na svetlo, ktoré vám ukáže všetky vaše nedostatky a zároveň vám bude vyhovovať pri líčení.

Zaexperimentujte s kúpeľňovými doplnkami

Najdôležitejší kúpeľňový doplnok sme vám už predstavili. Ako naložiť s ostatnými kúpeľňovými doplnkami? Netreba podceniť ani funkčné kúpeľňové doplnky, akými sú napríklad záchodová kefa. Tento kúpeľňový doplnok je najlepší v kombinácií celého setu aj s držiakom. Avšak, pri toaletnom papieri nemusíte použiť nutne typickú konštrukciu. Môžete vsadiť aj na rôzne okrasné košíky, určené na niečo iné a vyskladať si tam práve toaletný papier, prípadne hygienické potreby alebo časopisy.

Župan a osuška si tiež žiada v kúpeľni svoje miesto. Nezabudnite na bežné kúpeľňové doplnky v podobe držiakov, háčikov na uteráky a rôznych poličiek. Takisto netreba zabudnúť na dávkovače mydla a pri zubných kefkách trošku zaexperimentujte. Nemusíte voliť klasické držiaky na zubné kefky a zubnú pastu. Siahnite pokojne aj po keramickom malom črepníku a zafarbite si ho podľa vašich predstáv. Bude to váš jedinečný kúpeľňový doplnok. Pokiaľ máte možnosť, určite zakomponujte kúpeľňový doplnok v podobe okna do vašej kúpeľne. Nebude sa vám tvoriť prílišná vlhkosť.

Sme CASTRUM INVEST s. r. o. rodinný e-shop, ktorý vám ponúka vybavenie vašich kúpeľní. U nás môžete nakupovať z pohodlia vášho domova. Našim klientom poskytujeme dizajnové kúpeľňové doplnky. Neváhajte si už dnes vybrať z nášho širokého sortimentu a zariaďte si jedinečnú a modernú kúpeľňu.

Slávičia 6 94002 Nové Zámky
tel.: +421904186249

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888