Strieborné šperky pre každodenné nosenie

Strieborné šperky pre každodenné nosenie

Decentné či výraznejšie strieborné šperky patria medzi dizajnové kúsky, ktoré vás dokonale ozdobia. Ak ich nemáte, určite by ste si čím skôr mali nejaké zaobstarať. Výborne doplnia športovejší i elegantnejší outfit a hodia sa na každú príležitosť. Či už stavíte na jednoduchosť, klasiku, rastlinné motívy či abstraktné dizajny, máte garanciu, že strieborné šperky vás nesklamú a podčiarknu váš individuálny štýl.

Strieborné šperky do práce i oslavu

Strieborné šperky sú známe už z histórie a mimoriadnej popularite sa tešia dodnes. Je nespochybniteľné, že strieborné šperky sú ideálnym darčekom na rôzne príležitosti ako narodeniny, meniny, Valentín, Vianoce, kariérny postup, úspešné ukončenie štúdia či narodenie dieťaťa. Z toho vyplýva, že strieborné šperky sú vhodné pre mužov i ženy. Strieborné šperky sa vyznačujú lákavým pomerom ceny a kvality a príjemnou jemnou lesklou farbou. Výhodou je, že strieborné šperky sa vynikajúco hodia k voľnočasovým aj formálnym outfitom a výborne doplnia váš celkový vzhľad. Aj preto strieborné šperky majú čestné miesto v dámskych šperkovniciach. Striebro sa taktiež zaraďuje medzi drahé kovy ako zlato, avšak je známe, že strieborné šperky sú o čosi lacnejšie ako zlaté. Pri kúpe dbajte na to, aby strieborné šperky boli o. i. kontrolované Puncovým úradom a spĺňali všetky kritéria stanovené platnou legislatívou.

Populárne strieborné šperky

Strieborné šperky ako retiazky, prstene, náramky, náušnice, brošne či prívesky dostať v elegantnom luxusnom vyhotovení, doplnené kryštálikmi či iným honosnejším zdobením. Obzvlášť populárne sú strieborné šperky na každodenné nosenie, vyznačujúce sa jednoduchším štýlom s minimálnymi doplnkami. Strieborné šperky ocení snáď každý, či už preferujete formálny alebo neformálny štýl. Populárne sú aj strieborné šperky v podobe súprav a setov, čím dosiahnete dokonalú súhru vašich šperkov. Populárne sú aj strieborné šperky v podobe náramkov na nohu, ktoré vyniknú v letných mesiacoch. Keďže striebro je reaktívny kov a jeho prirodzenou vlastnosťou je oxidácia, nezabudnite svoje strieborné šperky občas vyčistiť. Aj keď je veľa domácich receptov, vo všeobecnosti sa odporúča zveriť čistenie profesionálom v zlatníctve.

Kvalitné strieborné, zlaté, perlové, kryštálové šperky, ako aj šperky z chirurgickej ocele či jedinečné svadobné obrúčky nájdete v zlatníctve Čierna Labuť, kde si vyberiete dokonalé šperky na každú príležitosť. Garantujeme odborné poradenstvo i opravu vašich poškodených šperkov. Realizujeme aj výkup zlomkového zlata. Naša ponuka šperkov je dostupná aj na e-shope.

Dlhý rad 34 08501 Bardejov
tel.: +421917305161

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888