Zlaté šperky ako elegantná luxusná klasika

Zlaté šperky ako elegantná luxusná klasika

Zlaté šperky dotvárajú vzhľad žien i mužov. Zároveň zdôrazňujú ich sebavedomie, úspech, osobitosť a osobnosť. Aj preto zlaté šperky nie sú považované iba za doplnok, ale i za dôležitú súčasť celkového výzoru. Nezanedbateľným faktom je aj hodnota zlata ako drahého kovu, ktorá je dôvodom, prečo sú zlaté šperky už dlhé roky považované za výhodnú finančnú investíciu.

Prečo zlaté šperky

Odpovedí na otázku – Prečo sú zlaté šperky neustále populárne a obľúbené – je niekoľko. Zlaté šperky sú trendové a pokladajú sa za symbol úspechu. Je nepopierateľné, že zlaté šperky urobia vynikajúci prvý dojem. Keďže zlato je mimoriadne trvácny, pevný a odolný materiál, tak zlaté šperky vydržia i desaťročia. Zlaté šperky sú teda medzigeneračné (často sa dedia) a okrem finančnej hodnoty majú aj sentimentálnu a emocionálnu hodnotu, ktorá sa nedá vyčísliť. Zlaté šperky sú nadčasové a práve táto vlastnosť garantuje, že zlaté šperky aj dnes patria k moderným. Ak ich primerane zladíte s oblečením a doplnkami ako kabelkou, topánkami či opaskom, budete mať istotu dokonalého elegantného outfitu, s ktorým zabodujete. Na každom podujatí budete neprehliadnuteľní. Zlaté šperky zároveň vypovedajú aj o vašom vkuse.

Zlaté šperky ako investícia

Zlaté šperky – to sú zásnubné prstene, svadobné obrúčky, retiazky, náramky, náhrdelníky, prívesky, manžetové gombíky, hodinky či náušnice v rozličných dizajnových prevedeniach. Zlaté šperky právom patria k jedničke v slovenských klenotníctvach a zlatníctvach. Obrovskou výhodou je, že zlaté šperky sú dostupné vo viacerých cenových kategóriách a aj farebných prevedeniach. Okrem štandardného žltého zlata je mimoriadne populárne a rozšírené aj biele, ružové či kombinované zlato. Zlaté šperky sú už dlhé roky vynikajúcim spôsobom, ako si uložiť peniaze. Nezabúdajte, že čím vyšší počet karátov (podiel zlata v kove), tým je nižší obsah nezlatých prímesí. A teda tým hodnotnejšie sú zlaté šperky. Rýdze zlato má 24 karátov, ale ako také je príliš mäkké na nosenie v podobe šperku. Preto sa k nemu primiešajú rôzne zliatiny. Ako v minulosti, tak aj dnes sú zlaté šperky cenené pre svoju prirodzenú krásu a jedinečnú žiarivosť. Či už ste romantická, dobrodružná alebo výrazná osobnosť, vedzte, že luxusné zlaté šperky ju dokonale a elegantne podčiarknu a zdôraznia.

Prvotriedne zlaté, strieborné a kryštálové šperky za rozumné ceny nájdete v zlatníctve Čierna Labuť, a to v jeho kamennej aj online predajni. Stavte na šperky, ktoré vyjadria vašu povahu, charakter i osobnosť. Nezabúdajte, že šperky sú zároveň aj ideálnym darčekom pre každú príležitosť.

Dlhý rad 34 08501 Bardejov
tel.: +421917305161

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888