Aké kategórie má móda pre mužov?

Aké kategórie má móda pre mužov?

Aj móda pre mužov má svoje kategórie a pánske oblečenie sa delí či už podľa účelu, na ktorý bude využité alebo podľa príležitosti, na ktorú sa hodí. Páni by si nemali zabúdať zadovážiť nie len oblečenie na bežné nosenie či pohodlné domáce oblečenie, ale i elegantné kúsky, ako napríklad moderný slim oblek či košeľu, ktorý zvýrazní ich osobnosť. Dôležité je aby vám oblečenie dodalo sebavedomie a zároveň ste sa v ňom cítili pohodlne a sami sebou.

Aká móda pre mužov sa dnes nosí?

Móda pre mužov tak ako i dámska móda sa denne mení, prichádzajú do nej nové trendy a staršie odchádzajú. Neznamená to, že musíte celý váš šatní vymeniť každý mesiac tak, aby ste išli s trendom, avšak kúsky oblečenia je vhodné dopĺňať a meniť pravidelne v priebehu roka. Možno nebude potrebné kupovať každý pol rok nový pánsky oblek, stačí byť kreatívny a napríklad zvoliť novú zaujímavú košeľu, kravatu či motýlika a i váš starší oblek bude vyzerať celkom ako nový. Detaily spravia v pánskej móde veľký rozdiel. Základom je nakupovať kvalitné oblečenie v kvalitnej predajni s pánskou módou, čiže zadovážiť si niekoľko naozaj kvalitných kúskov, ktoré je možné kombinovať i s lacnejšími či jednoduchými doplnkami a váš outfit bude zakaždým vyzerať ako z módneho katalógu. Existuje niekoľko rád a trikov ako pánsky outfit oživiť a dodať mu šmrnc, s výberom vhodného pánskeho oblečenia sa nebojte poradiť s odborníkmi na módu.

Aké triky premenia módu pre mužov zakaždým na jedinečnú?

Módu pre mužov si niektorí predstavujú len ako modely, ktoré sú predvádzané na módnych prehliadkach či uverejňované v módnych katalógoch oblečenia a viacerí páni si myslia, že ich outfit tak nebude vyzerať azda nikdy. Avšak, opak je pravdou, pánsku módu tvoria páni, ktorí vedia čo sa nosí a neboja sa oblečenie kombinovať a svoje outfity robiť výnimočnými. Asi každý muž má svoje obľúbené pohodlné domáce oblečenie, ktoré by najradšej nosil všade a každý deň. Avšak vedeli ste, že i elegantné oblečenie či oblečenie do práce môže byť pohodlné a zároveň štýlové?

Dnes už neplatí pravidlo, že napríklad rifľovinu či teplákovinu nie je vhodné kombinovať s elegantnými kúskami. Aj vy máte obľúbené rifle? Prečo ich napríklad neskombinujete so zaujímavou pánskou vzorovanou košeľou či pánskym sakom, ktoré doplníte pohodlnými topánkami, jednoduchým opaskom a športovo elegantný outfit je na svete. Presne opačne môžete skombinovať slim nohavice s jednoduchým tričkom a vytvoriť outfit vhodný do práce, na večeru s priateľmi, ale i na návštevu divadla či akúkoľvek inú príležitosť. Zlatým pravidlom pánskej módy je nebáť sa oblečenie kombinovať.

V našej predajni oblečenia STREEDAS v Žiari nad Hronom nájdete kvalitné pánske oblečenie a moderné dámske oblečenie, ako i luxusnú módu pre mužov a ženy. Nakupovať u nás môžete i prostredníctvom online e-shopu . Neváhajte nás kontaktovať, tešíme sa na vašu návštevu.

Š. Moysesa 425 /65 96501 Žiar nad Hronom
tel.: +421911190780

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888