Ako sa vyvíjala dámska móda v priebehu posledných desaťročí?

Ako sa vyvíjala dámska móda v priebehu posledných desaťročí?

Dámska móda sa neustále mení, vyvíja, niektoré trendy odchádzajú, sú nahradené novými módnymi vychytávkami a iné sa zas do dámskej módy vracajú. Ak sa pozrieme na dámsku módu, ktorú dámy nosili zhruba v 80tych či v 90tych rokoch, viaceré kúsky sa budú podobať oblečeniu, ktoré je moderné i dnes. Stačilo tak aby dámy svoje obľúbené kúsky uchovali pre svoje dcéry, ktoré by s radosťou využili nejeden kus oblečenia či zaujímavé a jedinečné doplnky.

Prečo sa môže zdať že dámska móda sa opakuje?

Aj vám sa zdá, že dámska móda, ktorú nosili naše mami je dnes opäť moderná a keď sa pozriete na staršie fotky z 80tych a 90tych rokov, modely sú takmer totožné s tými dnešnými? Pravdou je, že móda sa po určitých rokoch vracia k pôvodným inšpiráciám z predošlých rokov a vyberá modely a trendy, ktoré by boli opäť použiteľné alebo by sa dali kombinovať s novými trendami. Módni návrhári denne vytvárajú jedinečné kusy dámskej módy, ktoré kombinujú materiálovo, farebne či strihovo tak, aby čo najlepšie ladili s dobou a zároveň boli originálne a jedinečné.

Jednoduchým trikom pre dámy je prehrabať staršie šatníky či doplnky svojich mám alebo i starých mám a doplniť či zvýrazniť nimi nový outfit, ktorý si zakúpia v modernej predajni oblečenia. Ak použijete napríklad len zaujímavú staršiu kabelku, klobúk či kabát alebo len zaujímavý doplnok a vhodne ho skombinujete s vašimi novými šatami, získate outfit, ktorý bude jedinečný a hlavne originálny. S výberom dámskeho oblečenia a jeho kombinovaním na mieru pre vás sa obráťte na skúsených módnych profesionálov.

Dámska móda sa nepretržite vyvíja

Dámska móda sa mení a vyvíja každý deň, kým kedysi si dámy do spoločnosti či na bežné nosenie vyberali najmä elegantné oblečenie, ktoré zahaľovalo takmer celé telo a šatkou či klobúkom prekrývali i vlasy a na rukách mali vo väčšine jemné rukavice, dnes by sa dalo konštatovať, že trend dámskej módy ide celkom opačným smerom. V dnešnej móde je, dalo by sa povedať, dovolené všetko a niektoré dámske kúsky viac odhaľujú než zahaľujú, čo samozrejme závisí i od dámy a jej výberu oblečenia, v ktorom sa cíti komfortne.

Dámske oblečenie na bežné nosenie veľa pravidiel nemá a dámy si môžu obliecť prakticky čokoľvek. Pravidlom ostáva, že jemná elegancia je tým, čo nikdy nevyjde z módy a menej je niekedy viac, avšak proti gustu žiaden dišputát. Moderné sú dnes rozličné strihy oblečenia, farebné kombinácie ako i rôzne materiálové spracovania. Pokiaľ chcete svojim oblečením zaujať dôležité je nakupovať v predajni oblečenia so zaujímavými kúskami, ktoré nenájdete v každom obchode.

V našej predajni oblečenia STREEDAS v Žiari nad Hronom nájdete kvalitné a moderné dámske oblečenie, pánske oblečenie, ako i luxusnú módu pre mužov a ženy. Nakupovať u nás môžete i prostredníctvom online e-shopu. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať, tešíme sa na vašu návštevu.

Š. Moysesa 425 /65 96501 Žiar nad Hronom
tel.: +421911190780

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888