Slnečníky ako dokonalá kombinácia luxusu, elegancie a praktickosti

Slnečníky ako dokonalá kombinácia luxusu, elegancie a praktickosti

Klasické, polohovateľné aj závesné slnečníky od GARDIN (spoločnosti zameranej na luxusný záhradný nábytok) poskytnú želaný tieň obzvlášť počas horúcich letných dní. Skvelo sa hodia na terasy aj k bazénom. Ak si radi užívate pobyt na čerstvom vzduchu, slnečníky nad hlavami zaiste uvítate.

Úžasná odolnosť slnečníkov

Slnečníky sú perfektnou ochranou pred slnkom. Zaiste oceníte ich jednoduchý otvárací mechanizmus (niektoré slnečníky sa otvárajú/zatvárajú pomocou kľuky). Keďže si zakladáme na kvalite v každom detaile, tak sú naše slnečníky vybavené strieškou odolnou voči UV žiareniu. Zároveň je impregnovaná, čiže letný dážď po nej plynulo stečie. V dôsledku toho slnečníky dlhšie vydržia, keďže voda ich zbytočne nezaťažuje a neznehodnocuje. Slnečníky, resp. ich konštrukcia je vybavená pevným hliníkovým rámom, čo taktiež prispieva k ich stabilite a odolnosti. Sme presvedčení, že slnečníky ochránia pred slnkom nielen vás, ale aj záhradné lehátko, záhradné stoličky a kreslá, záhradné stoly či iný záhradný nábytok. Našim zákazníkom posielame slnečníky spolu s ochranným krytom a príslušenstvom k montáži. K niektorým modelom pribaľujeme aj podstavce.

Slnečníky v mnohých modelových prevedeniach – aký si vyberiete?

Naša ponuka je mimoriadne veľkorysá a zahŕňa bočné, lampové, okrúhle aj hranaté slnečníky v rôznych modelových, farebných aj rozmerových prevedeniach (priemer 250, 300, 350, 400 či 560 cm). Voľba záleží iba na veľkosti priestoru a vašich požiadaviek. Slnečníky je potrebné doplniť podstavcami pre bezpečné ukotvenie. Eliminujú riziko ich prevrhnutia, čo môže spôsobiť nielen poškodenie slnečníka, ale aj ostatného zariadenia nachádzajúceho sa v jeho blízkosti. Obzvlášť žiadané sú polohovateľné slnečníky, ktoré je možné nakloniť a otáčať.

Hľadáte slnečníky pre vašu terasu, reštauráciu, hotel či podobné priestory? Radi vám pomôžeme pri výbere – a to nielen pri voľbe slnečníkov. Predávame a distribuujeme luxusný záhradný nábytok: slnečníky, sedacie a jedálenské súpravy (ratanové, hliníkové, plastové, drevené), stoličky a kreslá, záhradné hojdačky a lehátka, barový nábytok a rôzne doplnky (kvetináče, záhradné lampy a sprchy, úložné boxy a i.). Do nášho portfólia spadá aj interiérový nábytok (sedačky 2+1 a rohové sedačky, kreslá, pohovky, jedálenské stoličky a konferenčné stolíky).

Prečítajte si tiež:

Hradská 7 82107 Bratislava II

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888