Dôvody, prečo sú záhradné krby skvelou voľbou a ako si vybrať

Dôvody, prečo sú záhradné krby skvelou voľbou a ako si vybrať

Záhradné krby sú skvelým doplnkom pre vašu záhradu a to z funkčného aj estetického hľadiska. Najmä v letnom období, teda v období grilovačiek a záhradných večierkov sú záhradné krby skvelým pomocníkom. Grilovanie a opekanie práve v záhradných krboch vytvára tú správnu atmosféru každej párty. Zistite, ako a podľa čoho vyberať záhradné krby a aké výhody prináša záhradný krb do vašej záhrady.

Prečo sú záhradné krby skvelou voľbou

Záhradné krby sú výborným spojením príjemného prostredia, možnosti grilovania a jedinečnej atmosféry, ktorú vytvára sledovanie otvoreného ohňa. Vďaka záhradným krbom si môžete vychutnať grilovačku s priateľmi, ako aj príjemné chvíle vo dvojici. Záhradné krby je možné umiestniť do záhrady, na pozemok pri chate či na terasu. K záhradnému krbu jednoducho pridajte sedenie so strechou a užite si neopakovateľné momenty.

Ďalšou prednosťou záhradných krbov je ich životnosť. Ak ste si mysleli, že investícia do záhradného krbu je na pár rokov - mýlite sa. Záhradné krby vám vydržia pokojne aj cez 30 rokov. Navyše, oproti grilu majú záhradné krby výhodu v podobe komínu, ktorý neustále odvádza nepríjemný dym.

Výhodou je, že pri záhradných krboch sa fantázií medze nekladú. Dnes už je možné záhradné krby vyhotoviť v akýchkoľvek rozmeroch či dizajnových prevedeniach. Záhradné krby tak môžu perfektne ladiť s inými prvkami v záhrade, napríklad so sedením, kvetináčmi či dokonca s fontánami.

Druhy záhradných krbov

V súčasnosti existuje množstvo druhov aj typov záhradných krbov a je len na vás, aké preferujete. Z hľadiska dizajnu môžete siahnuť po klasickom záhradnom krbe, ktorý sa vyznačuje klasickým a dobre známymi tvarmi. Pre ľudí, ktorí preferujú spojenie s prírodou sú ideálne prírodné záhradné krby. Takéto záhradné krby nie len perfektne zapadajú do prírodného konceptu, ale zároveň sú vyrábané predovšetkým s ohľadom na životné prostredie.

Na výber máte i štýlové záhradné krby, ktoré sú vhodné najmä do modernej záhrady. Moderné záhradné krby sa vyznačujú jednoduchou údržbou, vysokou funkcionalitou a v neposlednom rade čistými a jednoduchými líniami. Záhradné krby sú najčastejšie vyrábané z kameňa alebo umelého kameňa, teda ušľachtilého bieleho betónu.

U nás v Maniga vám ponúkame záhradné krby tej najvyššej kvality. Okrem záhradných krbov vám ponúkame široký sortiment kvalitných kaskádových fontán, kvetináčov, stĺpov či rôznych sôch. Okrem toho vám v rámci nášho katalógu ponúkame všetko pre japonské záhrady, betlehemy a iné záhradné prvky. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, alebo navštívte náš web.

Hlavná 464 91929 Malženice
tel.: +421907724406

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888