Zasklenie terasy pod dohľadom odborníkov – investujte do toho, čo sa oplatí

Zasklenie terasy pod dohľadom odborníkov – investujte do toho, čo sa oplatí

Zasklenie terasy vám vyhotovia naši profesionálni pracovníci. Pracujeme iba s overenými systémami. Zasklievanie terás obsahuje niekoľko príjemných benefitov, ktoré vám radi predstavíme. Sme ALUSAPRO a venujeme sa zaskleniu terás už niekoľko rokov. Spoľahnite sa preto na dôveryhodnosť a kvalitu.

3 skvelé výhody, ktoré vám prináša zasklenie terasy od našich odborníkov

Pohodová ranná káva na terase. Áno, dá sa to aj v zimných mesiacoch. Poskytujeme vám riešenie s názvom zasklenie terasy. Okrem väčšej pohody vám zasklenie terasy vie perfektne ušetriť vaše financie. Ako je to možné? Dôvodom je práve zníženie úniku tepla z interiéru. Takto si ľahko ušetríte pár eur, ktoré sú vyhodené zbytočne za energie. V lete si zasklenú terasu viete otvoriť a v zime sa stane vašim útočiskom na oddych s teplým nápojom v ruke. Veľkou výhodou zasklenia terasy je aj to, že ju úplne pokojne viete využiť dokonca aj ako zimnú záhradu. Samozrejme tá potrebuje aj iné ďalšie úpravy. Preto zamestnávame tím odborníkov, ktorý vám všetko vysvetlí do detailov. Poskytneme vám informácie o tom, ako zimné záhrady fungujú, a ako sa treba o rastliny v nich starať.

So zasklením terasy vám pomôžeme pokojne aj dnes

Využívajte vašu terasu celý rok. Jesenné, zimné aj letné dni strávte na terase s vašimi priateľmi a rodinou. Čaro zasklenia terasy je jedinečné a určite ho ocení nejeden užívateľ. Niektorých ľudí často trápi aj hluk z vonka. Zasklenie terasy má na to liek. Vďaka konštrukcií, ktorá je pevná a hluku vzdorná vám dokáže zasklenie terasy navodiť ticho. Premávka na ulici či hluční susedia už viac nebudú vašim problémom. Inšpirujte sa preto našou spoločnosťou ALUSAPRO a dožičte si komfort, po ktorom túžite. V našom portfóliu v prípade záujmu nájdete aj hliníkové pergoly. Už viac nečakajte, kontaktujte nás a informujte sa o možných riešeniach.

Vrchovského 1822/14 90901 Skalica
tel.: +421948211511

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888