Ponúkame vám kytice určené pre špeciálne príležitosti

Ponúkame vám kytice určené pre špeciálne príležitosti

Kytice sú vynikajúcim typom na darček. Naša predajňa KVETY SHOP vyčaruje úsmev na tvári každému, kto si u nás objedná kytice. Vieme zostaviť kytice z rôznych druhov kvetov. Môžu byť jednoduché či okázalé. Výber je len a len na vás. My garantujeme kvalitu, dlhú životnosť a vôňu čerstvých kvetov.

Kytice od výmyslu sveta vám zabezpečia naši šikovní floristi

Fantázií sa samozrejme medze nekladú. Práve preto je len na vás, čo preferujete a akú máte predstavu. My vám vieme zabezpečiť kytice kvetov, ktoré budú tvorené pestrou škálou zladených kvetín. Vieme vám pripraviť kvety k narodeninám alebo kvetinové boxy. Pokiaľ túžite po sezónnej kytici z jarných kvetín, ste na správnej adrese. Každú domácnosť oživia nádherné kytice. Samozrejme, že kytice potešia vašu manželku, maminku, sestru alebo kolegyňu. Jednoducho každú osobu, ktorá zbožňuje vôňu kytíc a čerstvých rezaných kvetov. V prípade záujmu vieme doručiť kytice kvetov priamo až k vám domov. Donášku kvetov zabezpečujeme po celej Slovenskej republike. Neváhajte preto a ešte dnes urobte radosť vašej obľúbenej osobe pekným gestom v znamení kytice.

S vhodnou kyticou prejavíte vďaku, lásku či priateľstvo

Ponúkame vám aj dokonca veľmi špeciálne kytice. Objednajte si u nás kytice, ktoré sú plné sladkostí. Takéto špeciálne kytice vedia potešiť nielen zrak, ale aj vaše chuťové bunky. Prejavte práve formou kytice vďaku, lásku, priateľstvo či gratuláciu. Sme otvorení možnostiam, a práve preto nám v pokoji priblížte vašu predstavu. Našim tajným tipom sú napríklad aj črepníkové kvety. Dlho vydržia, sú praktické a dokonca vedia byť aj perfektným dekoračným doplnkom. Vyberieme črepníkové kvety pre váš balkón, zimnú záhradu aj pre váš interiér. Naša ponuka obsahuje niekoľko čerstvých kvetov do črepníku či už pre vašu kyticu. Kontaktujte nás ešte dnes. Určite spolu vyberieme tú najlepšiu možnosť.

Jachtárska 7198/40 92101 Piešťany
tel.: +421919465050

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888