Vediete aktívny životný štýl alebo ste športovcom? Kvalitný joint kolagén by vám nemal chýbať

Vediete aktívny životný štýl alebo ste športovcom? Kvalitný joint kolagén by vám nemal chýbať

Joint kolagén je jedinečným výživovým doplnkom pre aktívnych ľudí, ako i pre športovcov. Či už sa venujete športu, turistike, tancu alebo i silovej práci, joint kolagén by nemal chýbať vo vašej výbave. Kolagén je látkou, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom organizme, avšak pri zvýšenej aktivite ho je potrebné dopĺňať. Joint kolagén navyše obsahuje ďalšie prospešné látky, nevyhnutné pre správnu funkciu pohybového aparátu.

Prečo práve joint kolagén pre športovcov a aktívnych ľudí?

Joint kolagén je navrhnutý tak, aby svojim zložením dodal pohybovému aparátu dostatok výživy pre správne fungovanie. Kolagén, ako bielkovina, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, je nenahraditeľná a nevyhnutná pre správne fungovanie a silu viacerých častí pohybového aparátu. Nie nadarmo vám lekári pri poúrazových či pooperačných stavoch odporučia výživový doplnok vo forme kvalitného kolagénu. Kolagén totiž pomáha udržiavať zdravie potrebný pre zdravie chrupavky a pre športovcov nevyhnutný.

Joint kolagén obsahuje okrem kvalitného kolagénu i ďalšie účinné látky, ktoré pomáhajú chrániť zdravie celého pohybového systému, ako aj spojivového tkaniva. Kvalitný joint kolagén preto musí mať jedinečné zloženie obohatené o aktívne látky, ktorými sú najmä MSM, chondroitín, glukozamín, kolagénové peptidy a vitamíny potrebné pre zdravie kĺbov a chrupaviek. Aj preto sa o joint kolagéne hovorí ako o kolagéne, ktorý chráni kĺby pred poranením či opotrebovaním. Výber joint kolagénu by ste nemali podceniť a rozhodnúť sa pre kvalitný joint kolagén od overeného výrobcu. Dôležité je ho kombinovať aj s vybranými vitamínmi či aminokyselinami a športovou výživou, podľa odporúčaní lekára alebo odborníka na výživové doplnky pre športovcov.

Aké vitamíny kombinovať s joint kolagénom?

Aby ste s akýmkoľvek kolagénom dosahovali maximálne priaznivé účinky je potrebné ho kombinovať s vybranými vitamínmi, to platí každý čiže i pre joint kolagén. Kolagén je vhodné kombinovať najmä s vitamínom C, vďaka ktorému telo dokáže kolagén rýchlejšie vstrebať a využiť práve tam, kde je to potrebné. Vitamín C je zodpovedný za využitie čo najväčšieho podielu kolagénu, ktorý telo príjme. To platí pre kolagény pre športovcov i takzvané beauty kolagény. Vyberte si kvalitný vitamín C a sami pocítite jeho vplyv na pôsobenie kolagénu v tele.

Spolu s joint kolagénom, ako i ďalšími typmi kolagénov, sa odporúča užívať vitamín D. Ten počas slnečným dní telo dokáže načerpať zo slnka, avšak s príchodom chladných mesiacov je ho vhodné dopĺňať. Priaznivo pôsobí nie len na lepšie využitie kolagénu ľudským organizmom, taktiež je potrebný pre správne fungovanie imunitného systému a zdravie pohybového aparátu.

GreenPharm je výrobcom, ktorý sa špecializuje na práškové a kapsulové výživové doplnky od kolagénových nápojov až po organické produkty a vitamíny. Sme rodinná firma s viac ako 25 ročnými skúsenosťami v oblasti veľkoobchodu a dodávania produktov do firiem. Neváhajte nás kontaktovať.

Čermeľská cesta 67 /C 04001 Košice
tel.: +421918111043

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888