Viete v čom je zasklievanie terás jedinečné?

Viete v čom je zasklievanie terás jedinečné?

Zasklievanie terás je jedinečné hneď z niekoľkých dôvodov, jedným z najdôležitejších je azda jeho prístupná cena a komfort, ktorý prinesie vašej terase. Vďaka zasklievaniu terás môžete dokonca ušetriť nemalé finančné prostriedky, vďaka zníženiu úniku tepla. Zasklenú terasu môžete využívať celoročne v každom počasí, či už vonku svieti slnko alebo prší, váš pobyt na terase nič nepokazí.

Aké výhody má zasklievanie terás?

Zasklievanie terás prináša niekoľko jedinečných výhod a dozaista si vašu novú zasklenú terasu rýchlo zamilujete i vy. Ranná káva či raňajky na terase počas celého roka? Znie to tak trochu ako sen, však? Vďaka zasklievaniu terás sa však táto predstava stáva realitou. Vďaka vysoko-odolnému sklu, ktoré sa používa na zasklievanie terás budete v bezpečí a chránení pred nástrahami počasia počas celého roku, nemusíte sa báť ani silnejších dažďov, ktoré by pobyt na nepresklenej terasu celkom znemožnili.

Jednou z dôležitých výhod zasklievania terás je zlepšenie spotreby energií čo sa rovná šetreniu vašich financií na chod domácnosti. Vďaka zasklievanie terás bude únik tepla z vašej domácnosti podstatne nižší. Zasklená terasa tak skvele poslúži ako prechod medzi interiérom a exteriérom i počas chladnejších mesiacov. O najvhodnejšom riešení zasklievania terás pre vás sa poraďte s odborníkmi na zasklievanie, ktorí vám navrhnú najvhodnejšie riešenie podľa vašich potrieb a preferencií.

Vďaka zasklievaniu terás môžete vašu terasu využívať celoročne

Pobyt na bežnej záhradnej terase si môžete užívať zväčša s príchodom jarných mesiacov do začiatku či polovice jesene, s príchodom daždivých mesiacov sa však pohodlie na nej stáva priam nereálne, pokiaľ terasu nemáte zasklenú. Najdôležitejšie pri zasklievaní terasy je použitie kvalitného skla určeného práve a tento účel a samozrejme pevnej konštrukcie z odolných materiálov. Takúto zasklenú terasu môžete dokonca premeniť i na zimnú záhradku, pokiaľ doplníte nakoľko úprav a technických drobností. Zimná záhrada je jedinečným riešením, vďaka ktorému sa môžete tešiť nielen z príjemného prostredia terasy ale i z krásne upravenej záhradky, ktorú môžete využívať celoročne. Pestovať v nej môžete ako drobnú zeleninu, ako napríklad rajčiny, čili papričky či rôzne koreniny, tak i kvetiny či iné byliny a podobné rastlinky. S dizajnom zimnej záhradky i o možnostiach jej využitia sa poraďte s odborníkmi, ktorí sa postarajú o návrh a realizáciu či už zasklenej terasy alebo zimnej záhrady presne na mieru pre vás.

Naša firma ALUSAPRO s.r.o. sa venuje výrobe, poradenstvu a realizácii zimných záhrad, zasklievaniu terás či realizácii hliníkových pergol v rámci celého Slovensku i v zahraničí. Naše služby poskytujeme na najvyššej profesionálnej úrovni s individuálnym prístupom ku každému klientovi. V prípade akýchkoľvek otázok či záujmu o nami poskytované služby nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.


Štefánikova 1408 /58 90501 Senica
tel.: +421911348748

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888