Prečo je servis bazénov taký dôležitý?

Prečo je servis bazénov taký dôležitý?

Pokiaľ ste sa rozhodli mať bazén alebo prevádzkujete niekoľko bazénov, servis bazénov vám nesmie chýbať. Totižto vďaka servisu bazénov, si môžete byť istí, že sú čisté, bezbaktériové a tiež v dobrom stave. Bez servisu bazénov sa jednoducho nezaobídete. Patria do neho všetky čistiace, rekonštrukčné a estetické úpravy. Takýto servis bazénov je nevyhnutné vykonávať v pravidelných časových intervaloch.

Servis bazénov nesmiete podceňovať

Veľakrát sa stane, že budete potrebovať aj servis bazénov. Na servis bazénov si je najlepšie zavolať odborníkov, ktorí presne vedia, čo majú robiť a nájdu chybu, ktorá sa následne opraví. Netreba zabúdať aj na preventívny servis bazénov, pretože ten je veľmi dôležitý pri samotnej údržbe daných bazénov. Pri servise bazénov sa môže stať, že si budú bazény od vás vyžadovať rôzne rekonštrukcie alebo chemickú úpravu vody či elektroinštaláciu. Všetky tieto úkony si vyžadujú na servis bazénov odborníka, ktorý je vyučený a má za sebou príslušné skúsenosti ohľadne bazénov. Iba tak dokážete mať príslušné bazény pod kontrolou. Servis bazénov je nutné vykonávať minimálne raz za rok.

Je veľmi dôležité si jednoducho uvedomiť, že väčšina nečistôt v bazénoch organického pôvodu je produkovaná práve ľuďmi. To všetko zahŕňajú šupinky kože či moč. Preto je servis bazénov viac ako nevyhnutnosťou a mal by byť pre vás samozrejmou záležitosťou. Pravidelná údržba a pravidelné čistenie a následné zazimovanie či odzimovanie bazénov, to všetko spadá pod servis bazénov, ktorý je nesmierne dôležitý. Taktiež veľmi dôležité je si vodu v bazénoch aj pravidelne testovať, aby nebol vysoký chlór či nízke PH. Vsaďte na skvelý servis bazénov a budete si istí, že práve ten váš bude žiariť čistotou a dlhou životnosťou.

Servis bazénov – akú firmu si vybrať?

Pokiaľ sa rozhodnete na servis bazénov si zavolať firmu či spoločnosť, ktorá sa tomuto typu práce odborne venuje, urobili ste určite dobrý krok k úspešne krásnemu bazénu. Odborníci, ktorí sa venujú servisu bazénov vám ihneď nájdu problém, ak nejaký pretrváva v oblasti vášho bazénu a aj ho následne vyriešia. V extrémnejších prípadoch vám navrhnú aj rekonštrukciu bazénu. Voľte si však takú firmu na servis bazénov, ktorá je overená a prípadne aj s dlhoročnými skúsenosťami. Veľkým bonusom je aj keď firma na servis bazénov má aj vlastnú internetovú stránku, na ktorej si môžete detailne prezrieť ich portfólio, prácu, fotografie a prípadné referencie. Nepodceňujte váš servis bazénov, oplatí sa.

Sme moderná a spoľahlivá spoločnosť POOLWALK s. r. o.. Okrem toho, že vám s radosťou zabezpečí krásne, moderné a dokonca elektronické prekrytie vášho bazénu, vám zabezpečíme aj skvelý servis bazénov. Venujeme sa bazénom a ich rekonštrukciám či servisu dlhodobo a vďaka tomu sme nadobudli rôzne skúsenosti a tiež lepšie nápady, ako neustále bazény vylepšovať. Ideme s dobou a snažíme sa vám vytvoriť krásny bazén a pokojne aj na mieru. Radi vám poskytneme naše služby ohľadne bazénov kedykoľvek. Takisto vám ponúkame aj naše poradenstvo. Stačí, ak sa nám ozvete a to pokojne už aj dnes.


Landererova 6 81109 Bratislava I
tel.: +421907489571

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888