Uzavretie bazénov je veľmi dobrým tipom na skvelú údržbu

Uzavretie bazénov je veľmi dobrým tipom na skvelú údržbu

Keď sa jedná o bazény, určite sa vám zle číta termín uzavretie bazénov. Avšak, nemusí to znamenať iba doslovné uzavretie sezóny bazénov. Ide skôr a uzavretie daného bazénu napríklad na noc alebo pri chladnejšom počasí, aby ste neustále chránili čistotu bazéna. Je to skvelý spôsob, ako eliminovať rôzne nečistoty, ktoré sa môžu v danom bazéne mimovoľne vyskytnúť.

Medzi najčastejšie otázky pri výbere bazénov patrí aj samotné uzavretie bazénov

Uzavretie bazénov sa využíva predovšetkým na to, aby sa zabránilo rôznym nečistotám v danom bazéne. Najlepšie je, keď sa bazén uzavrie hneď po celkovom dennom použití a opäť na druhý deň sa otvorí. Uzavretie bazénov je výbornou prevenciou voči rôznym chorobám alebo hmyzu v bazéne, i keď ten sa dokáže dostať do bazéna aj cez filtráciu. Všetko záleží na tom, ako máte bazén riešený. Existuje aj uzavretie filtrácií nie len uzavretie bazénov. Všetky tieto prospešné opatrenia vám určite dopomôžu k čistote vášho bazénu. Ako užívateľ určite oceníte čistú vodu bez lístia, hmyzu či rôznych baktérií z ovzdušia.

Najlepšie je pred uzavretím bazénov daný bazén alebo bazény vyčistiť. Prípadne vysávačom, ktorý je určený na použitie do bazénov alebo sieťkou. Takisto, ako uzavretie bazénov aj čistenie záleží od veľkosti a hĺbky daného bazénu. Avšak táto prevencia sa vám určite oplatí pokiaľ túžite po krásnom bazéne. Takéto uzavretie bazénov sa často využíva aj vo vodných parkoch, plavárňach alebo na kúpaliskách. Je to bežnou ochranou bazéna. Takéto uzavretie bazéna sa odporúča naozaj všetkým bazénom, najmä tým ktoré sa nachádzajú vonku. Avšak vnútorné bazény si taktiež veľakrát vyžadujú uzavretie bazénov, a to v dôsledku udržania si svojej teploty.

Aké existujú možnosti pre uzavretie bazénov?

Uzavretie bazénov sa dá riešiť naozaj niekoľkými vyskúšanými a overenými spôsobmi. Na uzavretie bazénov dokážete použiť rôzne bazénové plachty alebo solárne plachty, navíjacie plachty, krycie plachty, alebo siete či rôzne podložky. Možností je naozaj veľa a vy si môžete vyberať podľa toho, čo vám najviac vyhovuje. Keď riešite uzavretie bazénov, pokojne to môžete riešiť aj po dizajnovej stránke a vyberať si to, čo sa vám najviac hodí k štýlu vášho bazénu. Takisto existuje aj elektronické uzavretie bazénov, ktoré sa reguluje pomocou ovládača. Uzavretie bazénov si nesie so sebou niekoľko výhod a je už len na vás či sa rozhodnete tieto výhody využiť.

Naša spoločnosť POOLWALK s. r. o. vám rada ponúkne luxusné terasové uzavretie bazénov. Takisto vám poskytujeme bezpečné a spoľahlivé prekrytie vášho bazénu, a to pokojne aj na diaľkové ovládanie. Uvedomuje si, že moderný štýl dobil svet a dokážeme vám namontovať krásne vyzerajúce uzavretie bazénu, ktoré bude na báze elektrického ovládania. Venujeme sa takisto aj servisu bazénov. Na všetko máme svojich odborníkov, ktorí presne vedia, čo majú v daných situáciách robiť. Neváhajte a pokojne sa na nás obráťte aj vo sfére poradenstva. Radi vám poradíme, čo si zvoliť pre lepšiu životnosť vášho bazénu.

Landererova 6 81109 Bratislava I
tel.: +421907489571

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888