Plánujete investovať do záhradného pomocníka? Malotraktor TZ4K vás určite nesklame

Plánujete investovať do záhradného pomocníka? Malotraktor TZ4K vás určite nesklame

Máte hospodársky pozemok, ktorý si vyžaduje údržbu? Ideálnym pomocníkom je malotraktor TZ4K. Dostať k nemu celý rad príslušenstva, preto v garáži nikdy nepobudne dlhšiu dobu. Na jar pomôže priviesť priesady, v lete sudy s vodou, na jeseň odvezie opadnuté pohrabané lístie a v zime odhrnie sneh. Aj vďaka malotraktoru si vlastnoručne dopestujete bohatú bio úrodu bez zbytočných umelých látok či farbív. A vaša záhrada bude vyzerať šik.


Nakupujeme malotraktor TZ4K. Čo si všímať?


Nič nenahradí pocit z dobre vykonanej práce. Prastarí otcovia síce obrábali polia najmä svojimi rukami a jednoduchými nástrojmi, ale je takmer isté, že malotraktor TZ4K by uvítali s obrovskou radosťou. Nielenže ušetrí čas, ale odvedie kvalitnú robotu. Do záhrady sa tak budete tešiť o čosi viac. Investíciu do akéhokoľvek štvorkolesového tátoša by ste mali dobre zvážiť. Čo si teda všímať pri nákupe malotraktoru TZ4K? Rozhodne sa nepozerať iba na cenovku.

Taktiež dobre porozmýšľajte, pri akých záhradných aktivitách môžete malotraktor využiť a pozorne si preštudujte ponuku vhodného príslušenstva, vďaka ktorému sa malotraktor stane celoročným spojencom na poli, v záhrade či na chate. Záujem sústreďte aj na samotného predajcu. Je prospešné, ak disponuje širokým sortimentom kvalitných náhradných dielov. Nevyhnutnosťou by mal byť záručný a pozáručný servis, garantovaný odborným personálom. K ďalším odporúčaniam patria aj referencie známych a hodnotenia užívateľov na internete (prečítajte si viac názorov a nerozhodujte sa na základe niekoľkých odporúčaní či kritík).


Ako predísť prípadnému poškodeniu?


Základným pravidlom pri kúpe malotraktoru je pýtať sa. Na všetko, čo vás v danej chvíli napadne. Na všetko, čo vám nie je úplne jasné. Na každý gombík, páku, diel. Nechajte obsluhu obchodu predviesť všetky funkcie a vymoženosti. Ak je to možné, vezmite malotraktor na skúšobnú jazdu a presvedčte sa, že ste si navzájom „sadli“. Pretože viacero problémov pri používaní malotraktora často nespôsobí samotný stroj, ale jeho nedostatočne informovaný majiteľ.
K špecializovaným predajniam originálnych dielov na malotraktory viacerých značiek (AGZAT, VARI, TZ4K a i.) patrí spoločnosť Miroslava Bakaľa v Lokci. Bližšie informácie o širokej ponuke sortimentu náhradných dielov, ako aj o poskytovaných službách nájdete na webovej stránke.

Kolónia 344 02951 Lokca
tel.: +421903289413

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888