Čo všetko obnáša operácia očí laserom?

Čo všetko obnáša operácia očí laserom?

Operácia oči laserom – to je svet v jasnejších farbách, bez rozmazaných obrazov alebo neustáleho hľadania okuliarov či nasadzovania šošoviek. Operácia očí laserom predstavuje revolučný zásah do kvality vášho videnia. Ako taká operácia očí laserom prebieha a čo všetko tento proces zahŕňa?

Výber správnej kliniky: Cesta za lepším videním

Pri výbere kliniky na operáciu očí laserom je dôležité zvážiť nielen ich technológie, ale aj skúsenosti a kvalifikáciu lekárov. Aby ste mali istotu, nájdite takú kliniku, ktorá ponúka moderné metódy diagnostiky a liečby očí, vrátane excimerového lasera.

Prečo si absolvovať operáciu očí laserom?

Operácia oči laserom, teda laserová korekcia videnia sa vyznačuje vysokou presnosťou a minimalizovaným rizikom komplikácií. Technológie ako pulzné svetlo umožňujú presnú a šetrnú korekciu vašich dioptrií.

Správna diagnostika ako základ úspešnej operácie očí laserom

Pred samotnou operáciou očí laserom prebieha dôkladná diagnostika. Tá zahŕňa vyšetrenie šedého zákalu, diagnostiku suchého oka a ďalšie testy. Tieto vyšetrenia sú kľúčové pre určenie vhodnosti pacienta pre operáciu očí laserom.

Čo očakávať počas operácie očí laserom?

Samotná operácia očí laserom je rýchly a väčšinou bezbolestný zákrok. Pred operáciou sa oči umŕtvia kvapkami na lokálne znecitlivenie. Počas samotného zákroku pacient hľadí do svetla, zatiaľ čo laser presne a jemne mení tvar rohovky, čo pomáha odstrániť refrakčné chyby, ako sú krátkozrakosť, ďalekozrakosť alebo astigmatizmus. Celý proces trvá len niekoľko minút. Po operácii môžu byť oči citlivé alebo mierne podráždené, ale tento stav by mal pomerne rýchlo ustúpiť. Pacienti sú zvyčajne schopní pokračovať v bežných aktivitách už nasledujúci deň, avšak dodržiavanie pokynov lekára a kontrolné návštevy sú kľúčové pre úspešné hojenie.

Po operácii – cesta k zotaveniu

Po operácii očí laserom nasleduje obdobie zotavenia. V očnej ambulancii dostanete pokyny, ako na správnu starostlivosť o oči, vrátane odporúčaní na liečbu suchého oka. Vďaka správnej starostlivosti budete môcť pozorovať postupné zlepšovanie videnia.

Operácia očí laserom otvára dvere k novému svetu videnia. Vďaka pokročilej technológii a skúseným odborníkom je dnes možné dosiahnuť výrazné zlepšenie kvality života. Ak premýšľate nad operáciou očí – neváhajte a zverte vaše oči odborníkom z Wessely Medical Clinic!

V našej očnej ambulancií sa spoľahlivo postaráme o zlepšenie vášho zraku operáciou. Venujeme sa i liečbe suchého oka, vyšetreniu hrúbky makulárneho pigmentu či operácií očných viečok. Okrem toho vám v našej očnej optike ponúkame široký sortiment dioptrických ale aj slnečných okuliarov. Neváhajte a kontaktujte nás!

SNP 42 /A 940 63 Nové Zámky
tel.: +421356412618

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888