Medené farby na vlasy – komu sa hodia?

Medené farby na vlasy – komu sa hodia?

Článok v skratke:

Medené farby na vlasy sa hodia predovšetkým ľuďom s bledou pokožkou.

Dokážu dodať tvári šťavnatý šmrnc a zvýrazniť jej črty.

Vyzdvihnú krásu a zároveň oživia porcelánovú alebo mliečnu tvár.

Medené farby na vlasy každým rokom získavajú na obľube aj keď treba priznať, že ide o jeden z najťažších odtieňov. Prečo? Pretože medená farba je náročná na starostlivosť a nie každému to bude vyhovovať. Predtým, ako si zafarbíte vlasy, skontrolujte, pre koho sú vhodné medené farby na vlasy.

Medené farby na vlasy a ich súlad s farbou pokožky

Snívate o medenom a teplom odtieni na vašich vlasoch? Pred výberom farby na vlasy si určite skontrolujte, pre koho sú medené farby na vlasy dobrou voľbou. 

V prvom rade sa zamyslite nad tým, ako vyzerajú ľudia s prirodzenými ryšavými vlasmi. Určite nebudete dlho premýšľať, pretože takéto typy majú svetlú pleť. A presne takýmto ľuďom – so svetlou či dokonca mliečnou pokožkou – pristanú medené alebo ryšavé vlasy najviac. Pred takouto voľbou farby musíte tiež pamätať na to, že medená farba je veľmi výrazná. Na jednej strane vyhladzuje črty tváre, na druhej strane zvýrazní prípadné nedokonalosti pleti. Ak je teda vaša pokožka náchylná na začervenanie alebo podráždenie, zvážte či sú medené vlasy pre vás vhodné. Medené farby na vlasy zvýraznia nielen nedokonalosti pleti, ale pritiahnu pozornosť aj na tvár.

Kľúčom pri výbere odtieňa farby na vlasy je farba pleti

Ako sme vyššie spomínali, tzv. nepísaným pravidlom pre medené farby na vlasy je svetlá pleť. Dámy s tmavou pokožkou by mali zvážiť tmavšie odtiene, kde bude efekt prirodzenejší. Odporúčame odtiene gaštanu, mahagónu a červené tóny. 

Preto je kľúčom pri výbere medenej farby vlasov pleť – alebo inými slovami, typ krásy. K chladnému typu krásky sa hodia svetločervené tóny, k teplému typu krásy sa hodí gaštan a mahagón. V našej ponuke nenájdete len medené farby na vlasy, pretože sortiment, ktorý ponúkame je veľmi obsiahly. Nahliadnite na náš e-shop, nájdete tu produkty ako šampón na rast vlasov, šampón proti lupinám, kondicionér na kučeravé vlasy, vosk na vlasy, ale aj produkty akými sú pasta na vlasy či tónovacia maska na vlasy. Ak starostlivosť o vlasy, tak jedine s našou pomocou.

Prečítajte si tiež:

1164 95104 Veľký Lapáš
tel.: +421905944416

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888