Kyselina hyalurónová – jej aplikáciu ponúka dermatoestetické centrum Estém v Prešove

Kyselina hyalurónová – jej aplikáciu ponúka dermatoestetické centrum Estém v Prešove

Článok v skratke:

Kyselina hyalurónová s efektom jemného liftingu prinavráti pleti stratenú pevnosť a elasticitu.

Je možné ju použiť na tvarovanie tvárových kontúr, doplnenie objemu tváre a vyrovnanie vrások.

Kyselina hyalurónová je obľúbenou látkou, ktorá je používaná v estetickej neinvazívnej chirurgii na vyhladenie vrások či na vylepšenie kontúr tváre. Práve kyselina hyalurónová je telu vlastnou látkou. Aj preto je jej aplikácia bezpečná a šetrná. Naše dermatoestetické centrum Estém vám ponúka aplikáciu kyseliny hyalurónovej v meste Prešov.

Kyselina hyalurónová na omladenie pokožky a vyhladenie vrások

Kyselina hyalurónová je telu vlastnou látkou, podobne ako kolagén. S pribúdajúcim vekom však hladine kyseliny hyalurónovej klesá. Zhruba v 25 roku života dochádza k spomaleniu produkcie kyseliny hyalurónovej. V tomto veku sa preto začínajú postupne objavovať na tvári prvé vrásky.

Pleť potrebuje k dostatočnej elasticite a vitálnosti dostatočné množstvo kyseliny hyalurónovej a kolagénu. Kyselina hyalurónová dokáže viazať vodu v koži. Vďaka tomu dochádza v mieste aplikácie k zväčšeniu tkaniva, nadvihnutiu kože, vyhladeniu vrások a k zlepšeniu pružnosti a pevnosti pokožky. Jej aplikáciu je možné na vybraných tvárových oblastiach doplniť ja o botox, ktorý je vhodný na vylepšenie kontúr tváre a vyhladenie vrások.

Dermatoestetické zákroky v meste Prešov pod dohľadom profesionálov

Naše dermatoestetické centrum Estém v Prešove vám ponúka obľúbené neinvazívne estetické zákroky na maximálne profesionálnej úrovni. Obrátiť sa na nás môžete v prípade záujmu o aplikáciu kyseliny hyalurónovej, botoxu alebo v prípade záujmu o obľúbenú mezoterapiu s omladzujúcim efektom na pleť.

Spoľahnúť sa môžete na služby na profesionálnej úrovni, individuálny prístup, diskrétnosť a odborné poradenstvo. Obrátiť sa na nás môžete aj v prípade záujmu o iné kozmetické procedúry. Samozrejmosťou v našej ponuke je manikúra či laserová epilácia, na ktorú je vhodné sa objednať vopred. V prípade záujmu o naše služby nás neváhajte kontaktovať. Sme tu pre vás v meste Prešov.

Prečítajte si tiež:

Mezoterapia – spoznajte túto revitalizačnú a omladzujúcu metódu v Prešove

Manikúra v Prešove – doprajte svojim nechtom náležitú starostlivosť

Mezoterapia sa postará o omladenie a rozjasnenie pokožky v tvárovej oblasti

9 08271 Ďačov
tel.: +421915175469

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888