Zdravá výživa je dôležitá už od detstva. Pestovať by ju mala celá rodina

Zdravá výživa je dôležitá už od detstva. Pestovať by ju mala celá rodina

Od odborníkov i lekárov budete často počuť, že zdravá výživa je základom správneho životného štýlu. Zamerať by sa na ňu mala celá rodina, pretože dôležitá je už od detstva. Aké návyky naučíte svojich potomkov za mala, tak s nimi budú stotožnení aj v dospelosti. Projekt Línia zdravia vám pomôže udržať vo forme všetkých vašich blízkych. Na základe ich konceptov sa vám podarí osvojiť si jednoduché riešenia pre zdravší život.

Vitamíny v ich prirodzenej forme

Popri širokej ponuke vitamínových tabliet je nutné nezabúdať na to, že aj napriek tomu je najlepšie prijímať ich v prirodzenej forme. Pomocou zdravej výživy zabezpečíte telu viac výživných látok ako pri užívaní týchto preparátov. Línia zdravia sa preto zameriava na ich sprostredkovanie prostredníctvom prírodných štiav z tých najkvalitnejších plodov. Vďaka tomu pokryjeme širokú škálu vitamínov a minerálov, ktoré pomáhajú pri pestovaní zdravého výživného štýlu.

Zdravú výživu zabezpečíme vďaka dohliadaniu na produkty

Línia zdravia dbá najmä na kvalitné spracovanie všetkých surovín. To znamená, že musia prejsť stopercentne šetrnou pasterizáciou, aby počas nej prišli o čo najmenšie množstvo výživných látok. Zdravú výživu tak zabezpečíme pomocou priameho dohliadania na produkty, keďže ich presúvame priamo od výrobcu až ku klientovi. Nejdú tak cez dlhú distribučnú sieť a kvôli tomu je jednoduchšie skontrolovať to.

Ovocné a zeleninové šťavy vo vysokej kvalite

V ponuke tohto projektu nájdete ovocné a zeleninové šťavy vysoké kvality. Na výber máte zo štyroch produktov, ktorých základ vždy tvorí jablko, ku ktorému pridávajú mätu, cviklu, aróniu a rakytník. Vďaka tomu dosiahnete vyvážené chute, ktoré budú istotne chutiť aj deťom. Zdravá výživa v takomto podaní bude preto pre nich veľmi lákavá.

So samoobslužnými automatmi je zdravá výživa jednoduchšia

Ďalším bodom projektu Línie zdravia sú samoobslužné automaty. Tie ponúkajú jednoduchý prístup ku kvalitným produktom, keďže sú dostupné nonstop a ľahko si tak zabezpečíte potrebnú dávku výživných látok, ktoré sú podstatou zdravej výživy.

Regionalita na prvom mieste

Zdravú výživu kombinuje Línia zdravia aj s princípom regionality. Vďaka nej vytvárajú lepší vzťah medzi produktom a klientom, čím podporia myšlienku zdravého životného štýlu.

Projekt Línia zdravia z Michaloviec prináša moderný pohľad na zdravú výživu. Vďaka našim novým nápadom bude dopĺňanie všetkých vitamínov a minerálov podstatne jednoduchšie. Vytvorili sme sieť samoobslužných automatov, ktoré sme rozmiestnili na frekventovaných miestach. Takto sa dostanete k našim ovocným a zeleninovým šťavám jednoduchšie a môžete nimi zásobovať celú rodinu. Ak chcete dostať odpoveď na ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Jána A. Komenského 24 07101 Michalovce
tel.: +421905318604

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888