Somavedic – aby vaša koncentrácia neblúdila

Somavedic – aby vaša koncentrácia neblúdila

Dobrá koncentrácia vedie k podávaniu lepších výkonov a celkovej spokojnosti človeka so sebou samým. Niekedy však koncentrácia akosi kolíše. Zaiste ste sa aspoň raz ocitli v situácii, že síce vykonávate istú činnosť, avšak mechanickým spôsobom. Nesústredene. Ako koncentráciu istým spôsobom povzbudiť?

Koncentrácia vs. nesústredenosť

Koncentrácia predstavuje stav, kedy sa človek v danom momente sústredí na isté veci (javy). Ide o nevyhnutnosť pri viac i menej dôležitých aktivitách (štúdium, šoférovanie, ale aj všedné činnosti ako varenie či upratovanie). Koncentrácia je predpokladom toho, že aktivita bude vykonaná čo najzodpovednejšie. Avšak dnes je koncentrácia viac ako inokedy akosi vyrušovaná. A nie, rozhodne nejde o vekovú záležitosť. Koncentrácia ustupuje a jej miesto obrazne povedané zastane nesústredenosť. Pre mnohých ide o pomerne frustrujúcu skúsenosť, ktorá sa v dlhodobejšom horizonte môže podpísať pod klesajúci pracovný výkon, nezáujem a ostatné nepríjemné komplikácie. Čo spraviť, aby sa koncentrácia zlepšila? Nápomocný môže byť prístroj Somavedic, ktorý tvoria drahé kamene (polodrahokamy) a minerály. Je preukázaný jeho stimulujúci aj harmonizujúci účinok. (Somavedic nenahrádza lekárske vyšetrenia ani účinky lekárom predpísaných liekov.)

Ako na koncentráciu?

Koncentrácia súvisí s fyzickým a mentálnym stavom človeka, ako aj s prostredím, v ktorom sa nachádza. Zaiste uznáte, že koncentrácia – sústredenie – je jednoduchšie dosiahnuteľná doma, v nerušenom prostredí, ktoré dôverne poznáte. Čo robiť, aby bolo ešte príjemnejšie? Nápomocným môže byť opäť Somavedic, a to nielen pri koncentrácii. Môže eliminovať aj elektrosmog a geopatogénne zóny. Veríme, že zaň bude vďačná nielen vaša koncentrácia, ale aj psychika. Na záver drobná rada – koncentrácia predpokladá pozitívne naladenie a prijatie samého seba. Nemajte prehnané očakávania, nesústreďte sa na nedostatky. Práve naopak, tešte sa z maličkostí, ktoré vás formujú a posúvajú vpred. Koncentrácia predpokladá dostatočný oddych, správny pitný režim, pestrú stravu, čas venovaný sebe samému. Na škodu nie je občasná detoxikácia organizmu. Pozor aj na voľné radikály, prispievajú k tzv. oxidačnému stresu.

Prečítajte si tiež:

Voľné radikály a boj s ich nadmerným množstvom

Dechtice 146 91953 Dechtice
tel.: +421903425148

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888