Drakuloterapia pomocou vlastnej krvi revitalizuje a omladzuje pleť

Drakuloterapia pomocou vlastnej krvi revitalizuje a omladzuje pleť


Po mladom vzhľade túžia i ľudia, ktorí sa boja invazívnych zákrokov. Ideálnym riešením je pre nich drakuloterapia. Bez jediného zásahu skalpela pomáha pri revitalizácii pleti, zlepšuje jej kvalitu a bojuje s vráskami. Využiť sa dá aj pri ďalších estetických problémoch. Do kritických miest sa počas nej aplikuje vlastná krv. Výsledok je viditeľný už po troch kúrach.

Odobratú krv najprv odstredia

Počas drakuloterapie pracujú na klinike krásy s vašou vlastnou krvou. Odoberú vám určité množstvo, ktoré vložia do centrifúgy a následne ju odstredia. Vtedy sa uvoľnia krvné doštičky a rastové faktory. Tie sa potom pomocou jemných vpichov aplikujú na vybrané miesta. Drakuloterapia sa môže okrem tváre a dekoltu robiť aj vo vlasovej časti, na bruchu, stehnách a rukách. Vpichy sú jemné a len minimálne bolestivé. Veľkú úlohu zohráva príjemné prostredie a dobrá atmosféra v salóne, vďaka čomu sa odbúra stres.

Ide o najprirodzenejší estetický zákrok

Drakuloterapia pomáha najmä pri zastavení tvorby vrások. Okrem toho pleť hĺbkovo hydratuje, opäť nadobudne pružnosť. Zbavíte sa pomocou nej aj výraznejších jaziev alebo strií po pôrode. Páni ju môžu využiť pri problémoch s vypadávaním vlasov. Spomedzi všetkých estetických zákrokov je to ten najprirodzenejší. Aplikuje sa pri ňom len vlastná krv, žiadne chemikálie. Pri výbere kozmetického salónu dávajte pozor, aby mal personál certifikát o absolvovaní potrebného kurzu a poskytol vám kvalitné služby.

Skombinujte drakuloterapiu s kyselinou hyalurónovou

Ak sa nebránite použitiu iných prípravkov, odborníci odporúčajú spojenie drakuloterapie s aplikovaním kyseliny hyalurónovej. Vďaka nej zabezpečíte hĺbkovú hydratáciu pleti. Tá je vďaka tomu jemnejšia, pevnejšia a nepôsobí unavene. Zlepšuje sa tiež jej elasticita a odstránite známky starnutia.

Absorbovanie trvá 48 hodín

Po aplikovaní drakuloterapie zostane pokožka mierne začervenaná. To však rýchlo ustúpi a následne trvá 48 hodín, pokiaľ sa vstrebú všetky látky a začnú účinkovať. Pre dobrý výsledok je potrebné zopakovať tri kúry. Efekt drakuloterapie trvá približne jeden rok.

Drakuloterapia sa neodporúča tehotným ženám

Pre aplikovanie drakuloterapie neexistuje vekové obmedzenie. Tejto procedúre by sa však mali vyhnúť dve skupiny ľudí. Prvou sú tehotné ženy a druhou osoby, ktoré majú akútne infekčné ochorenie. Vtedy sa neodporúča odoberať krv a následne ju spracovať.

OZ Educated & Happy poskytuje rekvalifikačné kurzy v oblasti kozmetiky. Počas našich školení sa naučíte rôzne techniky manikúry, pedikúry, prácu s kyselinou hyalurónovou. Kurzy organizujeme v Nitre a Bratislave. V prípade otázok sa na nás obráťte prostredníctvom našich kontaktov.

Hornozoborská 1632 /77 94901 Nitra
tel.: +421905403854

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888