Máte jazvy či akné? Zjemní ich diamantová mikrodermabrázia

Máte jazvy či akné? Zjemní ich diamantová mikrodermabrázia

Počas života prekonáme úrazy, operácie alebo akné, po ktorých zostávajú jazvy. Diamantová mikrodermabrázia si poradí aj s tými výraznejšími, ktoré vás trápia z estetického hľadiska. Po opakovaných procedúrach sa ich povrch zjemní, až tie menšie takmer úplne zmiznú a väčšie nie sú natoľko výrazné. Neinvazívny zákrok zároveň pomáha odstraňovať iné nedokonalosti pleti.

Chemický píling zbrusuje odumreté bunky

Pri diamantovej mikrodermabrázii dochádza ku odstraňovaniu povrchovej vrstvy pokožky. Jemne sa zbrusujú odumreté bunky a odstraňujú sa vrásky, jazvy či škvrny. Ide o chemický píling, pri ktorom sa používa prístroj s diamantovou hlavicou, ktorou sa prechádza po ošetrených miestach. Procedúra nie je bolestivá. Niekto môže pociťovať mierne mravčenie alebo štípanie. Stimuluje sa počas nej tvorba kolagénu a urýchľuje sa regenerácia pleti, pretože sa celá oblasť lepšie prekrví.

Diamantová mikrodermabrázia je vhodná pre všetky typy pleti

Ľudia s citlivou pokožkou majú občas problém nájsť si vhodnú estetickú procedúru. Diamantová mikrodermabrázia je dobrá pre všetky typy pleti. Aplikuje sa celoročne, musíte len dodržiavať všetky odporučenia. Obzvlášť účinná je pri zrelej pokožke a pri problémoch so striami či jazvami. Neodporúča sa klientom, ktorí majú herpes, akné či zapálenú kožu na mieste ošetrenia, bradavice, vírusové choroby, rakovinu kože alebo silný diabetes. Opatrní by mali byť pacienti so zlou zrážanlivosťou krvi, AIDS a ekzémom.

Čo máte urobiť doma po ošetrení?

Pri tomto druhu chemického pílingu dochádza k silnejšiemu zásahu do vrchnej vrstvy pokožky. Preto sa štyri dni pred a po diamantovej mikrodermabrázii neodporúča používať žiaden iný píling a prípravky s AHA kyselinou a retinolom. Vyhnite sa priamemu slnku a počas prvého týždňa po zákroku sa neopaľujte. Používajte prípravky s vyšším SPF. Prvých 24 hodín po ošetrení nenaneste na túto oblasť nič iné, iba hydratačné krémy.

Už po prvej diamantovej mikrodermabrázii je pokožka jemnejšia

Po obrúsení vrchnej vrstvy kože sa pomocou podtlaku odstraňujú všetky nečistoty a odumreté bunky. Vďaka tomu je už po prvom ošetrení na dotyk jemná a jazvy či strie sú viditeľne svetlejšie. V závislosti od stavu pokožky sa odporúča absolvovať maximálne 10 sedení s minimálne mesačným rozostupom.

Diamantovú mikrodermabráziu ponúka aj Kozmetika Syma v Kysuckom Novom Meste. V príjemnom prostredí salóna s relaxačnou hudbou a pokojnou atmosférou si oddýchnete a kúra bude ešte účinnejšia. Informácie o ďalším procedúrach na omladenie pokožky a úprave nechtov sa dozviete na našej webovej stránke.


Belanského 2725 02401 Kysucké Nové Mesto
tel.: +421904243113

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888