Bezihlová mezoterapia – omladnite bez invazívnych zákrokov

Bezihlová mezoterapia – omladnite bez invazívnych zákrokov

Túžba po mladej a pevnej pokožke už dávno nie je iba výsadou celebrít. Bezihlová mezoterapia ponúka alternatívu pre ľudí, ktorí sa obávajú omladzujúcich procedúr s ihlami alebo operačných zákrokov. Už po pár sedeniach rozpoznáte na pleti prvé zmeny. Koža bude pevnejšia, ochabnuté miesta začnú miznúť a to v konečno dôsledku pozdvihne vaše sebavedomie.

Bezihlová mezoterapia nebolí

Každá žena chce vyzerať čo najlepšie. No s pokročilejšími omladzujúcimi procedúrami majú niektoré problém. Strach z bolesti a nepríjemný pocit z použitia ihiel víťazí nad túžbou zostať mladou. Jedno riešenie sa ponúka už aj pre nich. Bezihlová mezoterapia je neinvazívny a nebolestivý zákrok na omladenie pleti. Na ošetrované miesto sa nanesie prípravok a prechádza sa po ňom prístrojom. Procedúra je príjemná, pôsobí ako masáž. Pomocou elektroporácie kladných a záporných pólov sa počas nej vytvárajú na koži mikrokanáliky. Cez ne prenikajú výživné látky z prípravkov do hlbších vrstiev, vďaka čomu sú účinnejšie.

Okamžité spevnenie od prvej procedúry

Veľkou výhodou bezihlovej mezoterapie je, že prvé pokroky uvidíte už po prvej aplikácii. Pokožka je pevnejšia a vypnutejšia. Po pár sedeniach dochádza k výraznej zmene, takže veľmi jednoduchým spôsobom dosiahnete mladší vzhľad. Procedúra sa môže aplikovať na oblasť tváre, krku, dekoltu a kdekoľvek na pokožku na tele.

Použite bezihlovú mezoterapiu aj po lete

Na konci leta býva pleť zničená. Počas teplých mesiacov si užívame slnko a vodné radovánky, čo však koži neprospieva. Aj v tomto prípade prichádza na pomoc bezihlová mezoterapia. Vďaka nej si doprajeme výživnú vitamínovú bombu, po ktorej sa pleť kompletne zregeneruje a zbaví sa prvých známok starnutia. Zredukuje jemnejšie vrásky a obmedzí sa výskyt pigmentových škvŕn. Koža dostane potrebnú hydratáciu, preto opäť spevnie. Budete vyzerať mladšie a sviežejšie. Procedúry môžete absolvovať počas leta, ale i po konci sezóny.

Pomáha pri akné, zmierňuje strie

Bezihlová mezoterapia sa nevyužíva iba pri omladzujúcich procedúrach. Výborne pôsobí na viacero kožných problémov ako napríklad niektoré typy akné. Ak vám po pôrode zostali strie alebo vás trápia nejaké jazvičky, zmiernite ich pomocou tejto terapie. Posilňuje vlasové korienky a použiteľná je i na miernu celulitídu.

Kozmetika Syma v Kysuckom Novom Meste ponúka omladzujúce kúry bezihlovou mezoterapiou. Na redukciu vrások a spevnenie pleti poskytuje aj rádiofrekvenciu a mikrodermabráziu. V prípade záujmu o niektorú z procedúr sa objednajte prostredníctvom uvedených kontaktných údajov.

Belanského 2725 02401 Kysucké Nové Mesto
tel.: +421904243113

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888