Správne kosenie je takisto veda

Správne kosenie je takisto veda

Firma, ktorá vám vykoná kosenie a celkovú údržbu zelene je veľakrát na nezaplatenie. Poskytuje služby v oblasti čistenia, upratovania a strihania okrasných stromov. Samozrejme kosenie je veľkým plusom. Je veľmi dôležité totiž, aby kosenie bolo zabezpečené ekologicky.

Profesionálne kosenie potrebuje každá krásna záhrada

Kosenie trávnika je jednoducho základom každej krásnej záhrady. Práve pravidelným kosením dokáže váš trávnik nadobudnúť tú správnu hustotu. Kosenie zabezpečí to, že trávnik bude viac odolný voči burinám a tiež rôznym chorobám. Avšak táto činnosť zaberá samozrejme veľmi veľa času. Tým pádom je dobré vedieť, ako vykonávať kosenie správne a čo najlepšie. Kosenie síce môže vyzerať veľmi jednoducho, ale nie je tomu úplne tak. Kosiť sa jednoducho treba naučiť a získať v tom samozrejme patričnú prax.

V prípade, že kosenie podceníte, môže sa ľahko stať, že sa trávnik nenávratne poškodíte a jeho regenerácia už nebude možná. Prípadne bude regenerácia trávnika naozaj zbytočne dlhá a aj nákladná. Zavolajte si preto na kosenie a na údržbu zelene profesionálnu firmu, ktorá sa vám presne postará o vašu záhradu tak, ako sa má. Možno zaplatíte vstupnú čiastku, ale v konečnom dôsledku vás to vyjde lacnejšie, ako neskôr trávnik a zeleň dávať dokopy. Keď si nie ste úplne istí, zavolajte si na kosenie a údržbu zelene jednoducho profesionálov.

S pravidelným kosením dosiahnete požadovaný vzhľad vašej trávnatej plochy

Vďaka koseniu sa na vybraných plochách zrezáva tráva tak, aby sa opäť zregenerovala a nadobudla svoju krásu. Cieľom kosenia je dostať trávnik do adekvátnej kvality. Kosením sa samozrejme aj optimálne skracuje výška vášho trávnika. Jednotlivé steblá trávy sa tak krásne zarovnajú do jednej roviny. Výška a tiež intenzita kosenia trávnika sa určuje veľmi individuálne. Záleží od zloženia, funkcie a klimatických podmienok trávnika. Zlepšite si zreteľne vzhľad vášho trávnika. Docielite to najmä pravidelným a správnym kosením.

Firma JA-MI sídli v Dechticiach a zaoberá sa údržbou zelene a tiež kosením vašich trávnatých plôch. Zabezpečíme pre vás prevzdušňovanie trávnikov, terénne úpravy, strihanie a pílenie stromov. Zabezpečíme vám rezanie nebezpečných stromov pomocou skvelej výškovej techniky. Neváhajte a ešte dnes kontaktujte našu firmu. Náš tím vám zodpovie na všetky vaše otázky ohľadne kosenia a údržby zelene. Radi vám pomôžeme. Naša práca je dokonca aj naše hobby.


Dechtice 303 91953 Dechtice
tel.: +421903714116

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888