Laserová epilácia odstráni chĺpky aj cievky

Laserová epilácia odstráni chĺpky aj cievky

Laserová epilácia vám dožičí pohodlie. Odstráňte vaše chĺpky a nezapodievajte sa viac nepríjemným holením pomocou žiletky. Naše dermatoestetické centrum Estém vám ponúka aj odstraňovanie cievok laserom a tiež iné skvelé zákroky. Neváhajte nás ešte dnes navštíviť. Ponúkame vám odborný tím zamestnancov.

Laserová epilácia vykonávaná skvelým diódovým laserom

Počuli ste už o tom, ako vám dokáže mezoterapialaserová epilácia zmeniť život? My áno, pretože sme dermatoestetické centrum Estém a garantujeme vám profesionálne poskytovanie služieb estetickej dermatológie. Taktiež sme vám nablízku pokiaľ chcete vyriešiť váš dermatologický problém. Zamestnávame tím odborníkov, ktorý vás veľmi rád vyšetrí. Poskytujeme laserovú epiláciu, ktorá sa zíde každej jednej žene. Skoncujte so svojimi chĺpkami a majte skutočne pokoj. Na laserovú epiláciu používame diódový laser, ktorý je špecifický vyšším výkonom a skvelou rýchlosťou. Dokonca laserová epilácia u nás je unikátne chladivá a znižuje tak bolestivosť zákroku. Laserová epilácia je vykonávaná v meste Prešov.

Aký je zásadný rozdiel medzi laserovou epiláciou a depiláciou?

Zásadný rozdiel medzi laserovou epiláciou a depiláciou je veľmi zásadný. Skutočné odstránenie chĺpka aj s jeho cibuľkou docielite laserovou epiláciou. Depilácia sa neustále musí opakovať. Pri depilácií sa odstraňuje len viditeľná časť chĺpka. Doprajte si komfort v podobe laserovej epilácie u nás ešte dnes. Náš šikovný tím zamestnancov vám poskytuje aj iné zákroky, pri ktorých je napríklad nevyhnutá kyselina hyalurónová. Takisto vám vieme zabezpečiť botoxmanikúra nie je tiež pre nás žiaden problém. Ešte dnes sa objednajte prostredníctvom telefonátu do nášho centra. Z každej novej návštevy sa veľmi tešíme.

9 08271 Ďačov
tel.: +421948175469

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888