Prečo sú imunomodulátory dôležité pre naše zdravie

Prečo sú imunomodulátory dôležité pre naše zdravie

Viete, čo sú imunomodulátory? Látky podporujúce imunitu – a to pôsobením na dráhy regulujúce činnosť imunitného systému, ako aj modifikáciou reakcie imunity na hrozbu (vírusy, baktérie atď.). Zničia ich imunitný systém tak, že vytvoria dostatočné množstvo protilátok.

Imunomodulátory a ich druhy

Imunomodulátory posilňujú schopnosť organizmu brániť sa rôznym patogénom a regenerovať sa. Vaša imunita teda bude v dobrej kondícii. Imunomodulátory sa štandardne delia do štyroch skupín. Prvou sú inhibítory kontrolných bodov. Ich úlohou je blokácia imunitných kontrolných bodov, ktoré nádory zvyknú často zmanipulovať tak, aby došlo k zastaveniu imunitných reakcií. Inhibítory kontrolných bodov sú schopné uvoľniť nové imunitné reakcie proti rakovine a zároveň posilniť už existujúce reakcie podporujúce elimináciu rakovinotvorných buniek. Ďalšou kategóriou imunomodulátorov sú cytokíny, ktoré regulujú dozrievanie, rast a schopnosť imunitných buniek. Známe sú aj imunomodulátory vo forme adjuvantov (aktivujú dráhy zapojené do vrodenej imunity) a agonistov. Tie aktivujú dráhy podporujúce adaptívne imunitné reakcie, a to dvojako. Alebo napomáhajú k aktivácií tzv. zabíjačských T buniek, ktoré priamo útočia na rakovinové bunky, alebo stimulujú aktivitu vrodených imunitných buniek.

Pomôžeme pri výbere vhodných imunomodulátorov

Odporúčané sú aj polysacharidové imunomodulátory, ktoré majú výrazné účinky na reguláciu imunitných odpovedí počas progresie infekčných ochorení. Na zlepšenie imunity je prospešný aj Imunokomplex. Nech už sa rozhodnete pre tie-ktoré imunomodulátory, nakúpite ich výhodne na e-shope spoločnosti PROPAG. Venujeme sa vývoju a predaju výživových doplnkov. Navštívte náš web bioimunita.sk, kde sa dozviete bližšie informácie. Naša ponuka zahŕňa o. i. aj účinné výživové doplnky v boji proti covid (FlavonoidyTaxifolin a Quercetin). Veríme, že korona, resp. jej priebeh sa dá spomaliť či dokonca zastaviť. Radi aj vám pomôžeme pri výbere vhodného výživového doplnku alebo vitamínov. Pretože na vašom zdraví nám záleží.

Kutuzovova 4 90201 Pezinok
tel.: +421905650067

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888