Dezinfekcia BurBegel – to je dezinfekcia, ktorú nepustíte z ruky

Dezinfekcia BurBegel – to je dezinfekcia, ktorú nepustíte z ruky

Dezinfekcia BurBegel sa postará o čistenie so 100% účinkom. Postará sa o likvidáciu nežiadúcich mikróbov, ale aj baktérií a vírusov. Dezinfekcia BurBegel je tekutým biocídnym, baktericídnym a virucídnym alkoholový dezinfekčným roztokom, ktorý by vo vašej výbave nemal chýbať.

Dezinfekcia BurBegel je účinná voči baktériám a vírusom, aj voči koronavírusu

Dezinfekcia BurBegel je mimoriadne účinnou dezinfekciou. Určená je na vonkajšie použitie, pričom zachováva povrchy čisté bez mikróbov, baktérií či vírusov. Navyše je dezinfekcia BurBegel účinná aj voči koronavírusu. Najmä v období pandémie či počas chrípkového obdobia by malo byť dezinfikovania povrchov za pomoci dezinfekcie BurBegel úplnou samozrejmosťou.

Dezinfekcia BurBegel vďaka vysokému obsahu etanolu až 70% v/v dokáže úspešne zničiť rôzne druhy mikroorganizmov, baktérií a vírusov. Spoľahnúť sa zakaždým môžete na kvalitný a dlhotrvajúci výsledok čistenia. Dezinfekcia BurBegel si zároveň môžete zakúpiť v menších alebo vo väčších množstvách.

Čistenie v akomkoľvek počasí? S dezinfekciou BurBegel žiadny problém

S dezinfekciou BurBegel môžete čistiť a dezinfikovať či už vonku svieti slnko alebo mrzne. Kým iné druhy dezinfekcií pod bodom mrazu neraz primrznú, tak dezinfekciu BurBegel je možné použiť aj pri teplotách až do -30 ° C. Zároveň nezanecháva šmuhy či škvrny a povrchy zanechá hygienicky čisté.

Kvalitná dezinfekcia BurBegel prináša naozaj všestranné využitie. Použiť ju môžete na dezinfekciu povrchov, materiálov či nábytku a dokonca aj na na čistenie rúk bez mydla a vody. Jej použitie je maximálne vhodné v domácnostiach aj vo verejných priestoroch. V našej ponuke na esat.blog nájdete aj odvápňovače Delonghi či multimediálne centrá, diaľkové ovládače alebo spoľahlivé ručné náradie – gola sady a mnohé iné. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám poradíme.

Hlavné námestie 111/17 06001 Kežmarok
tel.: +421524524331

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888