Ako Somavedic zlepšuje vaše zdravie?

Ako Somavedic zlepšuje vaše zdravie?

Uponáhľaný životný štýl, kde dávame seba na posledné miesto, sa začal odrážať na našom zdraví. Somavedic prístroj je jedným z riešení ako zlepšiť nalomené zdravie. Zariadenie eliminuje vplyvy elektrosmogu a patogénneho stresu, čím harmonizuje vašu domácnosť a najmä vaše zdravie. Svojim pôsobením pozitívne ovplyvňuje váš spánok, psychickú pohodu, stuhnuté svalstvo a ďalšie oblasti, ktoré často stoja za dlhotrvajúcimi chronickými ochoreniami.

Fungovanie prístroja Somavedic

Z doterajších poznatkov vyplýva, že klasická medicína väčšinou nevedie k úplnému uzdraveniu organizmu, ale skôr k potláčaniu príznakov ochorenia. Alternatívna medicína síce vyvoláva žiaduci, avšak iba krátkodobý efekt. V oboch prípadoch sa zdravotné ťažkosti opätovne vracajú. Somavedic vznikol na základe 15-ročných skúsenosti z oblasti ajurvédskej a čínskej alternatívnej medicíny a liečiteľstva, a taktiež vedeckých poznatkov z oblasti frekvenčnej terapie. Cieľom Somavedic bolo vytvoriť funkčné a dostupné zariadenie, ktoré bude pomáhať ľuďom zbaviť sa zdravotných problémov.

Charakteristika zariadenia Somavedic

Prístroj Somavedic funguje na princípe zohľadňovania vlastností minerálov a pôsobením konkrétnych vibrácií minerálov na ľudský organizmus a okolité prostredie. Somavedic je postavený na riadenom uvoľňovaní energie polodrahokamov a drahokamov v presnej vzájomnej dispozícií, nachádzajúce sa v jeho jadre. Na základe vedeckých poznatkov bolo zistené, že každý minerál vibruje na určitej frekvencií a vibráciu vyžaruje do okolitého prostredia, čím ho ovplyvňuje. Pokiaľ necháme konkrétne minerály spoločne pôsobiť v presnom rozostavení, ich vibrácie dokážu vyladiť okolité prostredie a tým eliminovať geopatogénne zóny a iné vplyvy, ktoré pôsobia na naše zdravie.

Somavedic a jeho pozitívne účinky

Somavedic má pozitívne účinky na viaceré oblasti zdravia. Pôsobí na fyzické či psychické nepohodlie, bolesti hlavy a bolesti chrbta. Pôsobí tiež na choroby chrbtice, reumatické problémy, či stuhnuté svaly a celkové vnútorné napätie. S tým sa spája tiež nervozita, nesústredenosť, podráždenosť, únavový syndróm a poruchy spánku. Pozitívne pôsobí na slabosť pri rannom vstávaní, ako aj na nervové poruchy, tráviace problémy, chronický katar hrdla a žalúdku či srdečné choroby. Somavedic nenahrádza lekársku zdravotnícku starostlivosť, je vhodné ho kombinovať s návštevami u lekára.

Prvé účinky prístroja Somavedic sa objavujú už po troch dňoch používania. Princíp reakcie sa dá prirovnať k rôznym formám detoxikácie organizmu, kedy môže dochádzať k podobným, často silnejším reakciám organizmu, spravidla ale spojenými s fyzickými prejavmi, ktoré sú v prípade používania zariadenia Somavedic ojedinelé. Na rozdiel od ostatných metód je Somavedic šetrnou metódou s dlhodobým účinkom. Ako Somavedic funguje, aké modely (so zameraním na rôzne oblasti života) ponúka, nájdete na eshope.

Dechtice 146 91953 Dechtice
tel.: +421903425148

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888