Ako čo najlepšie zabezpečiť ochranu zdravia proti vírusom?

Ako čo najlepšie zabezpečiť ochranu zdravia proti vírusom?

Najlepšou ochranou proti vírusom je náš imunitný systém, ktorý chráni naše telo zvonku pred škodlivými vplyvmi, infekciami a vírusmi. Tiež dohliada na naše telo zvnútra tým, že odstraňuje staré a poškodené bunky z tela. V prípade oslabenej imunity je potrebné zabezpečiť ochranu zdravia úpravou stravy, dostatkom spánku, pobytom na čerstvom vzduchu alebo aj rôznymi zariadeniami, ochrannými či dezinfekčnými prostriedkami.

Na ochranu zdravia - nedajte vírusom šancu!

Najlepšou ochranou proti každému ochoreniu je silná imunita. Aby sme odolali vonkajším nástrahám ako napadnutie rôznymi vírusmi, je dôležitá aj ochrana zdravia pomocou unikátnych zariadení na dekontamináciu vzduchu. Nemenej významné sú aj ionizátory – zariadenia na ochranu zdravia pred vírusmi, baktériami a hmyzom. Pracujú na fyzikálnych princípoch bez použitia chémie, preto ničia všetky vírusy a baktérie vo vzduchu bez ohľadu na typ. Keďže svojim pôsobením odstraňujú aj pachy, poskytujú účinnú ochranu zdravia aj pred dotieravým hmyzom. Ionizátory sú osobné štíty vhodné na ochranu zdravia ako v interiéroch, tak aj v exteriéroch. Na účinnú ochranu zdravia slúžia aj respirátory FFP2, ktoré filtrujú prach, aerosól, dym aj smog. Najmenej, čo môžeme pre svoje okolie urobiť, je nosenie rúška a hygiena.

Ochrana zdravia a jej prednosti

Poznáte dostupnú jedinečnú technológiu na ochranu zdravia pred vírusmi a baktériami, ktorá je výnimočná tým, že je čisto na ekologickej báze, bez chémie, šetrná k prírode? Napríklad zariadenia AeriaShield sú praktické osobné štíty a odstraňujú ľudské koronavírusy kmeňa 229E z okolitého vzduchu. Vytvárajú záporné ióny, ktoré obklopujú molekuly vírusov a ničia ich. Tiež profesionálne prístroje značky BEEWAIR sú skvelé nie len pri ochrane zdravia, ale aj ochrane prírody. Využívajú unikátnu patentovanú technológiu DBD-lýzy®, pomocou ktorej poskytujú účinnú ochranu zdravia proti baktériám, vírusom, plesniam a chemickému znečisteniu. Všetky tieto výrobky boli testované Pasteurovým inštitútom v Lille – popredným výskumným centrom pre výskum infekčných chorôb so storočnou tradíciou.

Firma Ing. Vladimír Kretík – MM4M ponúka služby formou internetového obchodu, ktorého cieľom je prinášať zákazníkom kvalitné a overené produkty na ochranu zdravia pred vírusmi, plesňami, baktériami a chemickými látkami. Predávame certifikované zariadenia na osobnú ochranu pred nákazou a špecializované zariadenia na skvalitnenie vzduchu, ktoré majú dokázanú účinnosť pri ničení patogénov (baktérie, vírusy, plesne, chemikálie) a doplnkový spotrebný tovar na ochranu zdravia (respirátory, rúška, dezinfekcia) v nízkych cenách, aby boli dostupné čo najväčšiemu množstvu kupujúcich. Neváhajte a kontaktujte nás!

29. augusta 994 /9 95801 Partizánske
tel.: +421951008625

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888